Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Algida Magnum Gold?!


Ocena ogólna:
4.1
43
głosów
Polecany przez: 226/433 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
4.5

2.1

4.8

3.5

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Algida Magnum Gold?!




Opinie o Algida Magnum Gold?!

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Malwinuś(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 16.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- świetny wygląd , aż chce się zjeść : D

Wady produktu:
- Fakt trochę słodki , drogi jak na takiej wielkości loda a poza tym nie ma więcej wad

Opinia o produkcie:
hmm .. ale nie rozkminiam jednej rzeczy dlaczego magnum GOLD?! no a tak to polecam go dla osób lubiących słodkości w dużym stopniu


Przydatność opinii 51% (
20/39
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Madzia(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 01.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- No kurczę. Opakowanie, gruba czekolada, pyszna wanilia.. Po prostu niebo! Jeśli komuś jest za słodko to kupować jednego na dwie osoby. Ja kocham takie słodkości i za słodko mi wcale nie jest :)

Wady produktu:
- Jedyną wadą z jaką się spotkałam to cena.

Opinia o produkcie:
No boski po prostu :)


Przydatność opinii 47% (
22/47
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: falubaz fan(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 16.09.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- atrakcyjny wygląd

Wady produktu:
- cena no i jest przesłodzony

Opinia o produkcie:
polowaliśmy na niego z żoną ze 3 tyg. skończyło się na kroplach żołądkowych. Za dużo cukru na raz . Gdyby był o połowę mniejszy... i tańszy przez to zwojowałby rynek, a tak to skończyło się na zmuleniu


Przydatność opinii 43% (
20/47
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Myszofox(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 10.08.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- ładnie wyglada jak kawalek złota

Wady produktu:
- Jest okropny w smaku już nigdy go nie kupie jadłem go pierwszy i ostatni raz w sumie smak to tylko sam cukier i tylko cukier

Opinia o produkcie:
Ogólnie fajnie wygląda super gruba czekolada.W smaku okropny inne magnum są super ale ten złoty okropny sam cukier zjadłem kilka kęsów i poleciał od razu do KOSZA i nigdy więcej NIE POLECAM!!!! SAM CUKIER!!!!!!


Przydatność opinii 57% (
17/30
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: wonszu(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 10.08.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- apetyczny i intrygujący wygląd
- gruba polewa czekoladowa i pyszne nadzienie

Wady produktu:
- wysoka cena zniechęca do zakupu

Opinia o produkcie:
Chociaż cena jest zbyt wysoka to jednak lody takiej jakości i tak oryginalnego wyglądu są warte swej ceny. Gorąco polecam!


Przydatność opinii 57% (
17/30
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Anna(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 06.08.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobry w smaku i apetycznie wyglada

Wady produktu:
- bardzo drogi, najczęściej 3,80 zł - 5zł

Opinia o produkcie:
wygląda jak ze złota i sama nie wiedziałam czy jest ze złota czy nie.


Przydatność opinii 52% (
16/31
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Romek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 08.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Rozpływa się w ustach .
- Pyśniutki

Wady produktu:
- Nie ma

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 51% (
31/61
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Nati(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 26.06.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Cudowny smak czekolady, ciekawy kolor

Wady produktu:
- Nie ma

Opinia o produkcie:
Jak najbardziej polecam! Strzał w dziesiątkę!


Przydatność opinii 52% (
40/77
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: slav(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 20.06.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- smak

Wady produktu:
- nie ma

Opinia o produkcie:
super


Przydatność opinii 52% (
44/85
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Croc(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 18.06.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Ciekawy kolor

Wady produktu:
- Mdły

Opinia o produkcie:
Najgorszy Magnum jaki kiedykolwiek powstał. Dlaczego nikt nie chce przywrócić Magnum Double? :(


Przydatność opinii 55% (
47/86
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Algida Magnum Gold?!


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.