Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Kymco NEXXON 50

Bardzo tani, oszczędny i solidnie wykonany xD Polacam all xD więcej »

 
 

Kymco NEXXON 50

Dobra jakośc i super sprzęt, nie psuje się. Polecam xD. więcej »

 
 

Kymco NEXXON 50

Produkt jak na tajwańską produkcje jest wytrzymały i jest dobrej jakości. więcej »

 
 

Kymco NEXXON 50

zrobiłem 13 tys km asilnik ładnie pracuje więcej »

 
 

Kingway EL PASSO 50

Bardzo duży i wygodny skuter. Jeżdże drugi miesiąc i sprawuje się bez zarzutu. Jestem wysoki 187 cm i ciężki 110 kg. Skuter świetnie daje... więcej »

 
 

Kingway BASHAN 200

Ocena ogólna:
4.4
376
głosów

Polecany przez: 1825/3268 osób (
56
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.7

4.2

4.4

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Kingway Motor Poland
Marka: Kingway
Kategoria: Inne pojazdy i części


Informacja dostępna w serwisie od: 05.05.2009 (3634 dni)
Produkt był oglądany: 113442 razy

Przeczytaj: 79 opinii o Kingway BASHAN 200
data najnowszej opinii: 19.03.2019 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 3 komentarzy dla Kingway BASHAN 200
data ostatniego komentarza: 2019-01-07 09:42:33

Opis produktu:

Quad z homologacją z czterosuwowym silnikiem.

Typ: 1-cylindrowy, 4-suwowy, chłodzony cieczą

Pojemność: 197cc

Moc maksymalna: 15KM przy 7500obr/min

Moment obrotowy: 11Nm przy 6000obr/min

Prędkość maksymalna: 95km/h

Zasilanie: gaźnik

Zapłon: CDI

Zużycie paliwa: 4l/100km

Skrzynia biegów: manualna 4-biegi + wsteczny

Rozruch: elektryczny

Akumulator: 12V

Przeniesienie napędu: łańcuchem na koła tylnie

PODWOZIE:

Zawieszenie przednie: podwójne wahacze z gazowo-olejowymi amortyzatorami z regulacją

Zawieszenie tylne: wahacz pojedynczy z gazowo-olejowym amortyzator z podwójną regulacją

Koła/opony: przód - 21x7x10/tył - 20x10x10

Rama: stalowa rura

Hamulce: przód 2x hydrauliczny hamulec tarczowy, tył tarczowy hydrauliczny

WYMIARY I MASY:

Max obciążenie: 150 kg

Waga: 170 kg

Wymiary: 168cmx111cmx112cm

Wysokość siedziska: 84cm

Rozstaw osi: 116cm

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Kingway BASHAN 200


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Gżybiorz(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 13.12.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Mało pali
- Silnik igła
-

Wady produktu:
- Zbyt słaba rama

Opinia o produkcie:
Jest dobry tylko rama pęka



Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Dejwu(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.05.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- super niezawodny silnik
- duża moc ok. 20 KM po zdjęciu blokad

Wady produktu:
- Odkręcają się śrubki
- Elektryka to dno
- Trzeba ingerować w zawieszenie
- i układ kierowniczy
- Łożyska sie szybko zuzywają
- Często biegi nie wskakują
- Trzeba b. często czyścić gaźnik
- Duża niedostępność tulei wahaczy przednich
- ogólnie nie polecam

Opinia o produkcie:
Ogólnie nie polecam, jedynie to silnik igła nie do zarżnięcia


Przydatność opinii 82% (
14/17
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Patryk(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 09.02.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Jak na ta pojemność bardzo dobrze sprawuje sie w trudnych warunkach jak i na asfalcie mało pali wystarczająca moc

Wady produktu:
- Odkrecajace sie śruby zawieszenia niezbyt twarde klamki i kierownica

Opinia o produkcie:
Ja jestem bardzo zadowolony mój ma już 6 lat narazie wymieniłem w nim końcówki drążków 2 klamki i kierownice polecam innym fajna zabawka za nieduże pieniądze a po za tym czesci do hinolka tanie jak barszcz


Przydatność opinii 82% (
14/17
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Kingway BASHAN 200 »


 

Dodaj opinię o produkcie Kingway BASHAN 200


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Kingway BASHAN 200 - komentarze, uwagi, pytania


09.02.2012

Michał(gość)/senior.pl

Jak zakładasz spinkę to taką wsówką od strony lewego koła:D ponieważ gdy spada łańcuch to zabezpieczenie wysówa się o wahacz :D

12.01.2012

Artur11(gość)/e-commerce.pl

Map pytanie mam quada Kingweya 200 i gdy dodaje więcej gazu to sie dusi nia ma mocy, na niskich obrotach silnika normalnie pracuje.Wymieniłem iskrownik,świece,króciec gażnika,zawory i dale to samo prosze o odpowiedzi z góry dziekuje.

02.02.2010

KArol(gość)/e-commerce.pl

Prosiłbym tu o radę jak zrywa mi się notorycznie łańcuch na łączeniu to ma ktoś na to radę ??

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Kingway ALPINUS 110HPR



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Inne pojazdy i części

Kingway ALPINUS 150 HAR



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Inne pojazdy i części

Kingway JOHNATAN 150 HAR



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Inne pojazdy i części

Kingway JONATHON 150 ALU



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Inne pojazdy i części

Kingway ALPINUS 200HMR



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Inne pojazdy i części

Kingway CAT 200HMR



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Inne pojazdy i części

Najnowsze produkty Kingway:


Kingway DOMINATOR EXTREME 700


Kingway DOMINATOR 500


Kingway SAMURAY LINHAI 550 4x4


Kingway LINHAI 300 4x4


Kingway JONATHON 250 HMR


Kingway ALPINUS 250HMR


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.