Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Kingway BASHAN 200


Ocena ogólna:
4.4
376
głosów
Polecany przez: 1825/3271 osób (
56
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.7

4.2

4.4

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Kingway BASHAN 200




Opinie o Kingway BASHAN 200

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Gżybiorz(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 13.12.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Mało pali
- Silnik igła

Wady produktu:
- Zbyt słaba rama

Opinia o produkcie:
Jest dobry tylko rama pęka



Przydatność opinii 100% (
1/1
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Dejwu(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.05.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- super niezawodny silnik
- duża moc ok. 20 KM po zdjęciu blokad

Wady produktu:
- Odkręcają się śrubki
- Elektryka to dno
- Trzeba ingerować w zawieszenie
- i układ kierowniczy
- Łożyska sie szybko zuzywają
- Często biegi nie wskakują
- Trzeba b. często czyścić gaźnik
- Duża niedostępność tulei wahaczy przednich
- ogólnie nie polecam

Opinia o produkcie:
Ogólnie nie polecam, jedynie to silnik igła nie do zarżnięcia


Przydatność opinii 83% (
15/18
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Patryk(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 09.02.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Jak na ta pojemność bardzo dobrze sprawuje sie w trudnych warunkach jak i na asfalcie mało pali wystarczająca moc

Wady produktu:
- Odkrecajace sie śruby zawieszenia niezbyt twarde klamki i kierownica

Opinia o produkcie:
Ja jestem bardzo zadowolony mój ma już 6 lat narazie wymieniłem w nim końcówki drążków 2 klamki i kierownice polecam innym fajna zabawka za nieduże pieniądze a po za tym czesci do hinolka tanie jak barszcz


Przydatność opinii 83% (
15/18
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: suzuki125(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 19.01.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- mały silny i zrywny qład jak na 200 pojemności

Wady produktu:
- biegi czasem nie wskakują jak trzeba szybko zmienić

Opinia o produkcie:
fajna rzecz za nie duże pieniądze , zabawka dla dzieci i dorosłych na początek kupiłem córce a sam mam nie złą frajdę z jazdy , w terenie spisuje się nieżle jak na 200 cm 3 mam go od roku i jedynie wymieniłem olej no i leje paliwo i jeżdzimy cały rok na okrągło .


Przydatność opinii 63% (
12/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: remek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 26.11.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- zrywny ,szybki ,tani w eksploatacji

Wady produktu:
- ciezko kupic pasujace tulejki do wachaczy przednich .

Opinia o produkcie:
mam go nie za długo okolo 2 miesiace naprawde fajny kładzik fajnie sie prowadzi lekko działajace biegi sprzegło troszke miekkie ale to moze przez to ze nie mam go od nowosci ..kupilem go jako juz trzeciego quada dwa 110 dla dzieciakow ...niestety z wioski wiec stan do mega poprawek jak w kazdym ktory miałem po zrobieniu całkiem fajny napewno trzeba go kontrolowac po jezdzie podokrecac srubki itp.smiało polecam


Przydatność opinii 63% (
12/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Mirek :D(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 24.06.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Quad jest szybki tani zrywny jak na 200

Wady produktu:
- Psujący się licznik

Opinia o produkcie:
Quad jak na swoją pojemność jest po prostu zaj...ty inaczej się tego nie da wyrazić


Przydatność opinii 81% (
13/16
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: maro71-m1(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 06.12.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Daje radę w terenie , szybki

Wady produktu:
- Wywrotny

Opinia o produkcie:
Zamontowałem hak , jeżdżę w różnych terenach ,moja waga 114 kg w ciągu roku zrobiłem 1270 km , nie oszczędzałem go i nie katowałem , jazda w terenie z przyczepką . Zero problemów , przebieg ponad cztery tyś. km.


Przydatność opinii 69% (
24/35
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Aplay(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 05.06.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- jest na 2 osoby
- świetnie współpracuje z wałem kardana
- ma super moc
- na las i w teren jest ekstremalny
- rozpędziłem się nim do 116 km/h
- mało pali
- ładny wygląd
- tani (kupiłem używanego za 2.400zł)
- wytrzymały
- mocne zawieszenie
- jeden z najlepszych chinolów
- szybki
- zrywny (to też wada bo jest bardzo zrywny)

Wady produktu:
- częste usterki licznika
- troszkę ciężko chodzi sprzęgło
- biegi się czasem blokują/tną
- okropnie zrywny (to po części wada po części zaleta. Wada dlatego że jak ja czasem zmieniam biegi z 2 na 3 to quad mi podskakuje na dwa koła)
- zabijaka (bo to quad dla dorosłych i potrafi wszystko xD najmocniejsza 200 jaką widziałem)..
- ( ja mam kinway bashan 200 na wał kardana więc nie wiem jak z łańcuchem ale wiele osób narzeka na łańcuch w wszystkich bashanach)

Opinia o produkcie:
Byłem w lesie...


Po drodze jedzie max 120 km/h a z silnikiem ulepszonym nawet do 140 km/h.

SZCZERZE?
NAJMOCNIEJSZA 200 JAKĄ WIDZIAŁEM!!



Przydatność opinii 73% (
30/41
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: radek 28(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 30.03.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- malo pali ma duzo mocy wzgledem gabarytow .jesli chcesz kupic dziecku nie polecam bo to niejest zabawka 100 km na h to zaduzo na 15 latka czesci zamienne ogolnie dostepne wszedzie oryginaly nie sa drogie

Wady produktu:
- chinskie detale ktore wplywaja zle na reszte podzespolow silnika np.wentylator ktorego warto zmienic na inny ponieważ silnik nie jest chinski to stary model hondy odsprzedany nowej firmie ktora dalej ciagnie produkcje sprawdzonego modelu silnika .

Opinia o produkcie:
mam go 3 lata sprawdza sie w deszczu i w dobrej slonecznej pogodzie chłodzony ciecza nie zagrzewa sie o ile dziala wentylator .jak dbasz tak masz nie jest to quad o ktorego nie mozna dbac .niestety wymaga pilnowania ukladu kier. zawieszenia bo moze doprowadzic do kalectwa .bezawaryjny gdy na czas wymieniasz co wystukane .polecam kazdemu mądremu kierowcy nie zawiedzie sie na 100 %


Przydatność opinii 66% (
29/44
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: shrek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 15.03.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- zrywny silny lekki mało pali

Wady produktu:
- niedbale poprowadzona instalacja elektryczna

Opinia o produkcie:
fajny quadzik za mała kase raczej mało awaryjny no i potrzebuje czasu właściciela raczej ludzie nie dbający o sprzęt mogą zapomnieć o tym sprzęcie mały apetyt na paliwo


Przydatność opinii 64% (
27/42
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2 ... 8

Dodaj opinię o produkcie Kingway BASHAN 200


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.