Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Suzuki Hayabusa 1300

Trzeba go mieć i latać tym Sokołem i wtedy możemy dyskutować bo wrażenia są niesamowite i będziemy się rozumieć o co chodzi więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

Jestem z niego bardzo zadowolony. Nigdy mnie nie zawiódł. Szczerze polecam ten motor dla początkującego "ridera" . Jest dobrze wyważony i łatwy ... więcej »

 
 

Yamaha XV1900A Midnight Star - Dziki parowiec

polecam więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

Mam tego chopperka od 2 lat i nigdy mnie nie zawiódł a przejechałem nim wiele wiele tyś km.Chopperki kingway lepiej się sprawują ponieważ są... więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

ladny tani szybki więcej »

 
 

Kingway JINLUN 150

Ocena ogólna:
4.4
62
głosów

Polecany przez: 1296/2520 osób (
51
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.1

4.6

4.8

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Kingway Motor Poland
Marka: Kingway
Kategoria: Motocykle


Informacja dostępna w serwisie od: 15.03.2008 (4050 dni)
Produkt był oglądany: 35232 razy

Przeczytaj: 12 opinii o Kingway JINLUN 150
data najnowszej opinii: 25.06.2017 Dodaj swoją opinię

Kingway JINLUN 150 nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz

Opis produktu:

Model ten pasuje do bardziej doświadczonych kierowców, chociaż i młodzi adepci sztuki jazdy na dówch kółkach będę się dobrze czuli na tym modelu.

* Długość(mm): 2160mm
* Szerokość(mm):815mm
* Wysokość(mm): 1090mm
* Rozstaw osi(mm): 1450mm
* Masa własna pojazdu(kg): 130kg
* Maksymalna prędkość(km/h): 90km/h
* Pojemność silnika 149.5cc
* Rodzaj silnika: 1 cylinder / 4 suw
* Max. moment obrotowy(Nm/r/min): 9.8/7000(Nm/r/min)
* Moc(kw/r/min): 8.2/9000(kw/r/min)
* Starter: Elektryczny/Nożny
* Zbiornik paliwa: 10L
* Średnie zużycie paliwa: 2.5l/100km
* Hamulec przód: tarczowe, tył: bębnowe
* Rozmiar ogumienia: przód 110/60-16, tył 130/90-15

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Kingway JINLUN 150


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gogolok/żuzel(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 22.06.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- spalanie
- wygląd
- cena

Wady produktu:
- drgania przy 70/h
- cieknący bak
- fatalne ogumienie
- częste awarie czujnika paliwa
- kruche elementy obudowy z tworzywa
- awaryjność licznika
- brak części zamiennych
- niska jakość chromów
- trudny w rozruchu po dłuższym postoju
- rozkręcanie się części
- nadmierna wibracja powoduje rozszczelnienie baku i awaryjność innych części
- fatalne wyważenie utrudnia postawienie na stopce centralnej

Opinia o produkcie:
tania kupka złomu, przydatność raczej do wystawy jako atrapa


Przydatność opinii 67% (
2/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: giordano(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 21.06.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Trzeba wszystko dokręcić ponieważ fabrycznie to slaby punkt. Przekaźnik rozrusznika, wskaźnik paliwa, słabe chromy.

Opinia o produkcie:
Motocykl naprawdę wart polecenia jako spacerowy cruiser. Ma rasowy design I swietny dzwiek po odcieciu koncowek tlumikow.
Spalanie 3,3l/100 pray 80km/h.
Predkosc max >100km/h.
Uzytkuje go juz pol roku i man zrobione kills tysiecy km.


Przydatność opinii 58% (
15/26
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: MAREK ŁOJKI(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 13.01.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- ładny wygląd,co niektóre japońce nie doruwnóją.

Wady produktu:
- jak każdy motocykl czasem trzeba coś zrobić.

Opinia o produkcie:
mój ma 10 lat bez awaryjny ,składany przez chińczyka nie jakiegoś patafila polskiego nic się nie rozkręca,miło tym motorkiem śmigać,duże zainteresowanie ludzi tym motorkiem,jestem z niego zadowolony polecam,cena dobra mało spala chromy bez zmian .


Przydatność opinii 64% (
21/33
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Kingway JINLUN 150 »


 

Dodaj opinię o produkcie Kingway JINLUN 150


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Honda GL1800A GOLDWING



Producent: Honda
Kategoria: Motocykle

Honda NT700V DEAUVILLE



Producent: Honda
Kategoria: Motocykle

Suzuki Intruder M1800R



Producent: Suzuki
Kategoria: Motocykle

Kawasaki VN 900 Classic



Producent: Kawasaki
Kategoria: Motocykle

BMW K 1200 LT



Producent: BMW
Kategoria: Motocykle

Kingway Voyager 250



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Motocykle

Najnowsze produkty Kingway:


Kingway Chopper 50


Kingway Voyager 250


Kingway DOMINATOR EXTREME 700


Kingway DOMINATOR 500


Kingway SAMURAY LINHAI 550 4x4


Kingway LINHAI 300 4x4


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.