|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Literatura światowa
Powieść autobiograficzna, jedna z najpiękniejszych książek o Afryce, z wyczuciem wydobywająca różnice między kulturą a przyrodą, obalająca obiegowe opinie i mity o prymitywizmie... więcej »
|
Autor: Karen Blixen
Liczba stron: brak danych
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 37/70 osób ( 53 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
- 365 smacznych i pożywnych dań o niskiej zawartości węglowodanów na każdy dzień roku - nowoczesne przepisy uwzględniające świeże i zdrowe produkty - podział na cztery pory roku, a w... więcej »
|
Autor: Kirsten Hartvig
Liczba stron: 192
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 9/18 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Dość częsta opinia, że wegetariańska kuchnia jest monotonna, a potrawy bez mięsa nie mają smaku, jest fałszywa. Zapraszamy do bliższego jej poznania i fascynującej "wegetariańskiej... więcej »
|
Autor: Martin Kintrup
Liczba stron: 128
Okładka: twarda
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 44/88 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład... więcej »
|
Autor: Martin Kintrup
Liczba stron: 128
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 8/17 osób ( 47 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Nawet w największym natłoku zajęć możemy przygotować posiłek, który nie tylko wspaniale smakuje, ale i zawiera odpowiednie proporcje niezbędnych składników odżywczych. Przepisy zawarte w... więcej »
|
Autor: Nicola Graimes
Liczba stron: 192
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 11/22 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Dżemy, keczup, pesto, a nawet egzotyczne sosy czy ocet ziołowy można kupić w sklepie, ale czasem warto je przyrządzić samodzielnie - bez konserwantów, za to dokładnie według własnych... więcej »
|
Autor: brak danych
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 1.0
1 głosów
Polecany przez: 28/60 osób ( 47 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Jak ugotować pyszny sos do makaronu? Co można zrobić z imbirem? Czy da się piec w temperaturze 80oC? A może ktoś miałby ochotę jeszcze na słoiczek domowego sosu chili?
Gotuj z fantazją 2 ... więcej »
|
Autor: Sabine Sälzer, Sebastian Dickhaut
Liczba stron: 168
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 32/62 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Miękkie mięso i delikatne ryby, chrupiące warzywa, wszystko wyraźnie pikantne, intensywnie pachnące - oto co najlepsze w daniach przygotowywanych w woku. Zarówno wówczas, kiedy chcesz podać... więcej »
|
Autor: Niola Graimes
Liczba stron: 216
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 28/58 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria
Współczesne wydania klasycznych dzieł polskiej sztuki kulinarnej są doskonałą publikacją zarówno dla miłośników tradycyjnej kuchni, jak i entuzjastów posiłków opartych na naturalnych... więcej »
|
Autor: Lucyna Ćwierczakiewiczowa
Liczba stron: 336
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 94/186 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria
Ile razy zastanawialiśmy się jaką potrawę przyrządzić na uroczysty obiad, czy na kolację dla przyjaciół? Dodatkowym utrudnieniem w dokonaniu takiego wyboru są pory roku. Tak, to prawda. Nie ... więcej »
|
Autor: Piotr Adamczewski
Liczba stron: 200
Okładka: twarda
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 111/221 osób ( 50 %) brak poleceń
|