Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

4Care Pidżama (dres) 1030


Ocena ogólna:
5.0
415
głosów
Polecany przez: 1360/2321 osób (
59
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
5.0

4.1

5.0

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację 4Care Pidżama (dres) 1030




Opinie o 4Care Pidżama (dres) 1030

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Karolcia(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 05.10.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Niesamowita ulga i ułatwienie opieki.

Wady produktu:
- Aby zmienić pampersa trzeba rozpiąć zamek i zdjąć górną cześć kombinezonu.

Opinia o produkcie:
Moja teściowa ściągała pieluchy i niestety smarowała siebie i ściany tym co znalazła w środku pampersa. Widok tragiczny. Żeby pokój doprowadzić do poprzedniego stanu, pół dnia sprzątania i dezynfekcji. Powyższy produkt rozwiązał mój problem, i choć już jest w domu opieki to niestety może tylko używać takich kombinezonów.


Przydatność opinii 92% (
61/66
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Eugeniusz(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 12.05.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Na prawdę super sprawa, działa. Dla mnie osobiście to wielka ulgą. Mój podopieczny używa tych kombinezonów od miesiąca i wszystko działa jak należy.


Przydatność opinii 90% (
94/105
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Adrian(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 23.01.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- ekonomia oszczędności

Wady produktu:
- Rozmiar kombinezonu musi być bardzo dobrze dobrany żeby chory nie otworzyła zamka

Opinia o produkcie:
Moja mama używa tego kombinezonu i jestem zachwycony. Pierwszy podstawowy aspekt to względy ekonomiczne. Mama niszczyła minimum 5 pampersów dziennie, wiec to koszt 10 zł dziennie, łatwo policzyć kiedy kombinezon się zwróci i kiedy zacznie przynosić korzyści, oczywiście nie wliczam tu prania pościeli, mycia mamy i podłóg.


Przydatność opinii 90% (
130/144
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: aha(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 04.12.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Produkt wykonany z wysokiej jakości materiału.

Wady produktu:
- Wysoka cena.

Opinia o produkcie:
Produkt miał zapobiegać rozrywaniu pieluchy przez moją babcię, jednak okazał się bezużyteczny. Babcia bez problemu radzi sobie z odpięciem zamka na plecach.Stopniowo w nocy ściąga cały ten kombinezon, rozbiera się do naga i następnie drze pampersa na drobniutkie kawałeczki. Efekt jest taki jak poprzednio, czyli codziennie rano pranie ubrudzonych prześcieradeł, pościeli, piżamy i sprzątanie skrawków pampersów. Niepotrzebnie wydane pieniądze, a mój problem się nie rozwiązał.



Przydatność opinii 16% (
19/116
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Aleksadnra(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 21.11.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Wysoka jakość bawełny ciekawa kolorystyka

Wady produktu:
- Na razie nie ma

Opinia o produkcie:
Produkt ma przede wszytkim spełniać swoją role czyli sprawić że osoba chora nie będzie sie sama rozbierać i nie będzie wyciągać pieluch i jak na razie działa w 100 procentach.Jestem bardzo zadowolona


Przydatność opinii 70% (
262/376
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Bolin(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 12.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Rewelacja

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Super sprawa. Polecam


Przydatność opinii 66% (
350/527
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Marzena(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 03.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Ładny wygląd, funkcjonaly, wytrzymały

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Bardzo ładnie wyglądający kombinezon. Bardzo dobrze spełnia swoją role. Moim problem było samowolne rozbieranie sie Mamy. Teraz to ja zakładam kombinezon i decyduje kiedy mama ma sie rozebrać. Produkt nie tani ale wart tych pieniedzy.


Przydatność opinii 69% (
351/512
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Magda(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 26.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Produkt wykonany naprawde z bardzo fajnego i miłego w dotyku materialu

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Ciekawy wygląd, bardzo funkcjonalny


Przydatność opinii 66% (
355/538
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Anna(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 20.12.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Ułatwia funkcjonowanie

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Polecany przede wszystkim dla osób noszących pieluchy.


Przydatność opinii 65% (
349/539
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: stokrotka22/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 04.12.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo wygodne i komfortowe.Duży wybór kolorów

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Polecam szczególnie dla osób przebywających na stałe w domach opieki.


Przydatność opinii 64% (
339/532
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie 4Care Pidżama (dres) 1030


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.