Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Otmuchów TIP TOP Sneksy pszenne bekonowe

POLECAM ŚWIETNE SĄ :D więcej »

 
 

TaoTao Orzeszki w polewie Wasabi

Jeśli ktoś lubi pikantne rzeczy to bardzo polecam. Pyszna przekąska. więcej »

 
 

Felix Orzeszki ziemne z miodem

dobre, nie są tanie ale polecam więcej »

 
 

Fanex Pałeczki słone

Rewelacja. Najlepsze paluszki słone, jakie jadłam. Nie pamiętam dokładnie ile za nie zapłaciłam, ale chyba nie więcej niż 1,50 zł. Zresztą... więcej »

 
 

Fanex Pałeczki słone

Przecudowne Pałeczki [ew. Pałki]!!! Jednak najlepiej smakują z Patisonami [duet idealny!]. Cztery lata testowałam osobiście, parę miesięcy... więcej »

 
 

7days Bake Rolls - Bacon

Ocena ogólna:
3.8
15
głosów

Polecany przez: 923/1854 osób (
50
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
3.3

4.0

4.0

3.0

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Chipita Poland
Marka: 7days
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Wielkość opakowania: 80 g

Informacja dostępna w serwisie od: 22.04.2010 (3319 dni)
Produkt był oglądany: 14392 razy

Przeczytaj: 3 opinii o 7days Bake Rolls - Bacon
data najnowszej opinii: 03.11.2011 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla 7days Bake Rolls - Bacon
data ostatniego komentarza: 2011-10-31 13:46:04

Opis produktu:

Chrupiące kółeczka chlebowe o smaku bekonu.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o 7days Bake Rolls - Bacon


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Ja(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 03.11.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- dobra cena

Wady produktu:
- nie dobre

Opinia o produkcie:
fuuuuuuuu


Przydatność opinii 50% (
106/213
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: fan(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 11.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- super produkt

Wady produktu:

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 49% (
129/261
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Naiwny/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 05.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- teraz wiem, że nie ma

Wady produktu:
- Prawie cała tablice Mendelejewa

Opinia o produkcie:
Jadłem to świństo przez 3 m-ce, aż kupiłem lupę by przeczytać o składzie tego produktu. Trochę mąki i same "plepszacze smaku" Chemia i tylko chemia. B. szkodliwe dla zdrowia. Lepiej ususzyć polski chleb i samemu doprawić ziołami a nie chemia.


Przydatność opinii 50% (
132/264
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


 

Dodaj opinię o produkcie 7days Bake Rolls - Bacon


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





7days Bake Rolls - Bacon - komentarze, uwagi, pytania


27.09.2010

kaduha(gość)/eGospodarka.pl

ja znalazłam w Auchan-ie w Mikołowie. Są rewelacyjne. Teraz tylko czekać na powrót LAYS'ów bekonowych :)

27.04.2010

emot(gość)/e-commerce.pl

Mozna je gdzies dostac? szukam ich juz pare lat :(

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


7days Bake Rolls - Pizza



Producent: Chipita Poland
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

7days Bake Rolls - Czosnek



Producent: Chipita Poland
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

7days Bake Rolls o smaku pomidora z oliwką i oregano



Producent: Chipita Poland
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

Otmuchów BINGO Chrupki kukurydziane o smaku paprykowym



Producent: Otmuchów
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

Rymut Rymutki Chrupki serowe



Producent: Rymut
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

Rymut Chrupki kukurydziane bekon



Producent: Rymut
Kategoria: Orzeszki, chipsy, chrupki, krakersy

Najnowsze produkty 7days:


7days Bake Rolls o smaku pomidora z oliwką i oregano


7days Bake Rolls - Czosnek


7days Bake Rolls - Pizza


7days Doub!e croissant Wiśnia & Wanilia


7days Doub!e croissant Kakao & Wanilia


7days Cake Bar - z nadzieniem morelowym


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.