Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

AA Make Up Matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej


Ocena ogólna:
3.7
29
głosów
Polecany przez: 1265/2515 osób (
50
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.4

4.0

3.0

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację AA Make Up Matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej




Opinie o AA Make Up Matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: megis(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 08.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobrze kryje
- świetnie sie rozprowadza
- matuje przez dobre wiele godzin ( najmniej 6 h.)w zależności od pogody
- niska cena
- wydajny
- nie robi smug
- ładnie dostosowuje się do karnacji

Wady produktu:
- nie znalazłam

Opinia o produkcie:
Ogólnie jestem bardzo zadowolona przyznaje 5 na 5 pkt.:) łanie matuje i kryje niedoskonałości na wiele godzin..:) polecam :)!


Przydatność opinii 51% (
84/166
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: monika(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 10.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- kryje niedoskonałości
- nawilża cere
- jest w niskiej cenie
- naprawde bardzo dobry produkt ...polecam wszystkim panią ..

Wady produktu:
- na początku myślałam że zbyt krótko pozostaje na twarzy ,ale kupiłam fluid matująco-wygładzający firmy lirene dermoprogram city matt odcie toffe208 okazał się zwykłym szajsem ...jak się nim posmarowałam i poszłam do szkoły miałam takie straszne plamy na twarzy że szok...w ogóle musiałam co przerwe iść do toalety i nakładać następną warstwę bo tak szybko schodził z twarzy...nie polecam dla osób z trądzikiem ...:(

Opinia o produkcie:
jest poprostu super ,nie robi plam na twarzy ,dobrze się rozprowadza ,można go zakupić w każdej drogeri,cieszy się dużą popularnością wśród kobiet,naprawde jeżekli nie wiecie jaki podkład wybrać to polecam ten o to wspaniały produkt,jest w niskiej cenie a naprawde jest super.. Ja używam odcieniu kość słoniowa a mam dosyć ciemną karnację ...nie polecam odcieniu piasek ponieważ jest zbyt pomarańczowy...uważam że kość słoniowa jest odpowiednia dla każdej pani bez względu na to jaką ma cere...ja puder nakładam również na szyje żeby nie było widać różnicy... wprawdzie brudzi białe i jasne bluzki ale się tym nie martwię bo codziennie przepieram sobie bluzeczke ubrudzoną


Przydatność opinii 51% (
104/202
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: kasiek(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 17.03.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- łatwo się rozprowadza
- nawilża, skóra początkowo ładnie wygląda tzn ładny ma koloryt
- dosyc wydajny
- niska cena

Wady produktu:
- nie kryje
- szybko schodzi po 2-3 h nie widac ze na twarzy cokolwiek nałozylysmy :(

Opinia o produkcie:
Podkład odpowiedni jezeli dodatkowo uzyjemy bazy a potem jeszcze pudru, opakowanie nawet nawet ale przy koncowce moga byc problemy poczatkowo bylam bardzo zachwycona jednak na chwil obecna szukam tego odpowiedniego!


Przydatność opinii 50% (
113/224
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: kinga(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 25.02.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- tani,
- przyjemny zapach,
- lekko widoczne drobinki brokatu

Wady produktu:
- mała rozmaitość kolorów

Opinia o produkcie:
nie nadaje się do jasnej cery.
miał być naturalny a okazał się bardzo ciemny


Przydatność opinii 50% (
91/181
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: misia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 17.01.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- jest trwały,
- dobrze kryje niedoskonałości

Wady produktu:
- słabo matuje...

Opinia o produkcie:
jak dla mnie może być.. ...


Przydatność opinii 50% (
73/147
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Ewela(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 19.12.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- __

Wady produktu:
- zle kryje

Opinia o produkcie:
Podklad całkowicie zle kryje . Nie polecam !


Przydatność opinii 50% (
87/173
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: paula(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 05.12.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- łatwo sie rozprowadza, jest wydajny

Wady produktu:
- zapach, nie matuje, lekko kryje

Opinia o produkcie:
Myślałam, że będzie super..ale nie! Jestem rozczarowana. Kupiłam najjaśniejszy odcień, a on okazał sie być ciemny!!


Przydatność opinii 53% (
99/186
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: marta(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 02.12.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
bardzo dobrze rozprowadza sie na twarzy, jest długotrwały i w przystępnej cenie :)


Przydatność opinii 47% (
85/182
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Ola(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 15.07.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- zapach

Opinia o produkcie:
Używałam przez jakiś czas i poza tym, że jest w miarę lekki, tani i daje dość naturalny efekt rewelacji nie ma.

Po pierwsze drażni mnie jego dziwny zapach! Jest nieświeży, nieprzyjemny, powinien być bezzapachowy. To powód z którego zrezygnowałam z używania.

Po drugie wysusza skórę.

Po trzecie nie trzyma się dobrze.

Używam teraz Soraya Make-up sceniczny, i polecam go gorąco! :)


Przydatność opinii 50% (
79/158
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Kasiaaa(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 16.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Supeeer!

Wady produktu:
- Troszkę wysusza.. Ale minimalnie ;)

Opinia o produkcie:
Używam tego fluidu i jestem bardzo zadowolona!..
Używałam róznych fluidow ale nie dawaly takiego efektu jak ten ;))
Jest super dla alergika którym m.in tez jestem, nie schodzi szybko, matuje cere.
Eh..niestety mi sie cudenko konczy i musze sobie znowu go zakupic ;)


Przydatność opinii 49% (
76/155
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie AA Make Up Matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.