Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Clarion FZ709E

Nigdzie w opisach produktu nie znalazłem informacji na temat przedniego panela. Zatem na tej podstawie zakładam, że nie jest zdejmowany. To bardzo ... więcej »

 
 

Clarion DB188RMP

Świetne radio i bardzo wytrzymałe, design też jest miły dla oka nie posiada mnóstwa przycisków i diod co stwarza estetyczne wrażenie, łatwe w ... więcej »

 
 

LG TCH-M1000R

bardzo fajne radio, ładne kolory, czytelny wyświetlacz i ten dźwięk... po prostu rewelacja! więcej »

 
 

LG TCH-M1000R

Widać, że ten model to majstersztyk! Nic sie nie psuje, śmiga jak nowe! Polecam serdecznie. więcej »

 
 

Sencor SCD 3254MR

Super Radyjko. Bardzo Polecam za taką kase nie znajdziecie nic lepszego więcej »

 
 

Clarion FZ709E

Ocena ogólna:
4.8
6
głosów

Polecany przez: 132/256 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
5.0

4.5

5.0

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Clarion
Kategoria: Samochodowe audio

Rodzaj urządzenia: odwarzacz audio

Informacja dostępna w serwisie od: 13.07.2009 (3601 dni)
Produkt był oglądany: 9747 razy

Przeczytaj: 2 opinii o Clarion FZ709E
data najnowszej opinii: 02.07.2011 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 3 komentarzy dla Clarion FZ709E
data ostatniego komentarza: 2011-06-28 17:47:46

Opis produktu:

Nie posiadaja odtwarzacza CD, ale wbudowany moduł Bluetooth służący do obsługi strumieniowego przesyłu audio A2DP i bezprzewodowego połączenia z telefonem oraz złącze USB do odtwarzania plików MP3 / WMA / AAC, co eliminuje zniekształcenia mechaniczne.
Wzbogacony o funkcję BBE-MP, która przywraca harmoniczne utracone podczas kompresji cyfrowych plików dźwiękowych, odtwarzając w ten sposób detale i niuanse oryginalnego źródła dźwięku. Dodatkowo 24-bitowy konwerter cyfrowo-analogowy gwarantuje najwyższą rozdzielczość i czystość dźwięku.

• Wbudowany zestaw głośnomówiący Bluetooth (HFP i OPP) i przesył strumieniowy dźwięku (A2DP i AVRCP)
• Kompatybilne z MP3, WMA i iTunes® AAC z wyświetlaniem tagów ID3
• Wzmacniacz 4 x 50W
• Bezpośrednie sterowanie iPod’em / iPhone’m przez USB
• 24-bitowy przetwornik cyfrowo-analogowy
• 4 kanały × 50 W
• BBE MP podnoszący jakość skompresowanego dźwięku
• Korektor...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Clarion FZ709E


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: mamusz(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 01.07.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- bardzo dobra jakość dźwięku
- design
- bluetooth z dołączonym mikrofonem zewnętrznym
- duże możliwości konfiguracji

Wady produktu:
- brak zdejmowanego panela przedniego
- na początku trzeba dużo wyczucia do obsługi dotykowego wyświetlacza, zwłaszcza do wyłączania urządzenia

Opinia o produkcie:
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z radyjka. Wadą jest brak zdejmowanego panela, choć przy wyłączonym zasilaniu wygląda jakby go wcale tam nie było, (dodatkowo w opcjach można włączyć migającą diodkę jak to czasem jest po zdjęciu panela w innych urządzeniach :) Radio rewelacyjne gra, oczywiście jeśli nasze głośniki są odpowiedniej jakości. U mnie po wyrzuceniu starego radyjka i włożeniu Clariona głośniki przy skrajnych częstotliwościach nie dawały rady:) widocznie nie były przyzwyczajone do takich:) dopiero po wymianie głośników radio zagrało...
Nie będę się rozpisywał, ale w pełni zaspokaja moje wymagania co do jakości dźwięku, jest sporo możliwości konfiguracji dźwięku w każdym zakresie.
Choć radio nie ma napędu CD, to jakość dźwięku z nośnika USB jest rewelacyjna. Dużym plusem jest BT z dołączonym mikrofonem. Montując mikrofon w okolicy osłony przeciwsłonecznej samochodu bez wysiłku, schylania, podnoszenia głosu porozmawiamy przez telefon. Ogólnie baaaaaaaardzo polecam.


Przydatność opinii 58% (
43/74
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: JaMan(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 19.08.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Super wygląd,
- mechanika wiecznie sprawna

Wady produktu:
- panel przedni

Opinia o produkcie:
Nigdzie w opisach produktu nie znalazłem informacji na temat przedniego panela. Zatem na tej podstawie zakładam, że nie jest zdejmowany. To bardzo poważna wada, w moim przypadku całkowicie eliminuje to radyjko. Zakładam że reszta jest idealna chciałbym go posłuchać w aucie. Pozdrawiam - jeśli się mylę proszę o komentarz JaMan


Przydatność opinii 49% (
39/80
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


 

Dodaj opinię o produkcie Clarion FZ709E


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Clarion FZ709E - komentarze, uwagi, pytania


08.04.2011

Czesiek(gość)/eGospodarka.pl

Zamówiłem to radio. Zobaczymy jak będzie się sprawowało. Nie ma zdejmowanego panelu ale ma jakiś system antykradzieżowy C.A.T.S. (niestety w internecie nie udało mi się więcej znaleźć).

07.09.2009

Kamil(gość)/e-commerce.pl

Prostuję: panel przedni jest oczywiście zdejmowany:

http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-cla
rion-fz709e_p-24286.htm

19.08.2009

JaMan(gość)/e-commerce.pl

Czy to wspaniałe radyjko ma zdejmowany panel?

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Clarion FZ409E



Producent: Clarion
Kategoria: Samochodowe audio

Blaupunkt Brisbane SD48



Producent: Blaupunkt
Kategoria: Samochodowe audio

Blaupunkt Canberra SD27



Producent: Blaupunkt
Kategoria: Samochodowe audio

Blaupunkt Hamburg MP57



Producent: Blaupunkt
Kategoria: Samochodowe audio

Blaupunkt Hamburg MP68



Producent: Blaupunkt
Kategoria: Samochodowe audio

Blaupunkt Kingston MP47



Producent: Blaupunkt
Kategoria: Samochodowe audio

Najnowsze produkty Clarion:


Clarion CZ309E


Clarion FZ409E


Clarion DB189RMP


Clarion CMD5


Clarion DB188RMP


Clarion DB288RUSB


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.