Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Dark Dog Energy


Ocena ogólna:
4.4
28
głosów
Polecany przez: 375/676 osób (
55
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
4.7

4.5

4.2

4.5

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Dark Dog Energy




Opinie o Dark Dog Energy

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: EEEnergy(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 02.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Smak.. Wibowit albo Wisolvit coś takiego było.

Opinia o produkcie:
Energetyk jak wiele innych...


Przydatność opinii 51% (
52/101
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: capoeira_78(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 31.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Rewelacyjny smak, wspaniały do drinków, super działanie pobudzające i orzeźwiające w podróży.. i nie tylko ;)

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
KAŻDY POWINIEN MIEĆ DARK DOGA W LODÓWCE W SAMOCHODZIE - wszędzie ;)

NAjlepszy napój energetyczny który odkryłam w tym roku


Przydatność opinii 50% (
13/26
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: energy ziom(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 20.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- niska cena, świetny wizerunek, robią niezłe eventy

Wady produktu:
- nie ma wad wszystko ok

Opinia o produkcie:
Mega smaczyny energetyk (nie wiem o co chodzi gościowi zawiedzionemu) nawet w US piszą że najlepiej "schowany" zapach i snmak witamin(wspomniane leki). Dla mnie półka PREMIUM


Przydatność opinii 57% (
17/30
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: zawiedziony(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 14.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- jak na razie nie ma jak dla mnie

Wady produktu:
- wysoka cena
- brak reklamy
- smak i zapach przypomina leki, czuć chemie bardziej niż w innych energetykach

Opinia o produkcie:
nie polecam strata kasy


Przydatność opinii 51% (
18/35
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Borsuk(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 18.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Energy drink klasy premium z Austrii za rozsądna cenę ( zwłaszacz że Red Bull robi podwyżki, w Tesco już 5,99 za 250ml)

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Energy Drink który super smakuje i jest w rozsądnej cenie. Miałem okazję kupić puszkę 250ml i 500ml. To pokazuje że nie jest to kolejny polski energetyk, tylko jest to prawdziwy konkurent Red Bulla. naprwdę polecam. super strona www.darkdog.pl i www.darkdog.com


Przydatność opinii 53% (
24/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Piotr Kaczmarek(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 18.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Bardzo fajny wygląd dobry smak oraz doba cena.


Przydatność opinii 57% (
26/46
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: adammyny/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 18.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Wysublimowany smak, rewelacyjna kolorystyka

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Produkt w stu procentach zasługujący na miano energetyka, dodatkowo utożsamiany z rajdami i wyścigami samochodowymi i motocyklowymi.
Jednym słowem POLECAM !!!


Przydatność opinii 53% (
24/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: evika(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 17.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- jakość napoju PIERWSZA KLASA!!!!jest pyszny

Wady produktu:
- z ciut niższą ceną będzie ok., u nas po 4.99 zł

Opinia o produkcie:
bardzo smaczny, puszka przyciąga uwagę, jest naprawdę super.Od czasu jak go posmakowałam to mój NUMER 1.


Przydatność opinii 59% (
17/29
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: stunter13(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 17.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Daje naprawde kopa !

Wady produktu:
- niedostępny w całej Polsce , ale mysle ze to sie w najbliższym czasie zmieni !

Opinia o produkcie:
mozna powiedzieć że jeden z najmocniejszych napojów energetycznych jakie piłem ! pozatym jest robiony na bazie naturalnych składników , czego chcieć więcej ;)


Przydatność opinii 52% (
16/31
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: biurokrata0(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 17.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- skuteczny

Wady produktu:
- mało znany

Opinia o produkcie:
gdyby nie znajomy to bym o tym napoju nawet nie słyszał. mogliby go jakoś reklamować jak np. red bull, a na pewno znajdzie wielu nabywców, bo te dodawanie skrzydeł red bulla to już się na wymioty zbiera :)


Przydatność opinii 59% (
19/32
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Dark Dog Energy


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.