Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Galmet Kocioł c.o. EKO-GT 17kW


Ocena ogólna:
4.6
189
głosów
Polecany przez: 305/464 osób (
66
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
2.7

3.0

3.9

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Galmet Kocioł c.o. EKO-GT 17kW




Opinie o Galmet Kocioł c.o. EKO-GT 17kW

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: mario(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 30.03.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Ladnie wyglada.

Wady produktu:
- Galmet 22Kw ecogroszek z podajnikiem slimakowym

Opinia o produkcie:
Mam piec 3 lata zaplacilem za niego ponad 10tys zl uzywam najlepszego ecogroszku7 jaki jest na ryznku.
Przez pierwsze 2 lata problem tylko ze zrywanymi zawleczkami nie za czesto do przelkniecia ale teraz to juz sie zaczynaja jaja nie spala wegla przerzuca go robi sie spieklina w podajniku chyba cos z nadmuchem nie wiem .Po kupnie nie ma zadnego wsparcia od Producenta tyle kasy I te same problem co w piecach za 5tys wiec nie warto przeplacac.


Przydatność opinii 75% (
3/4
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: porażka(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 11.01.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Wyglad

Wady produktu:
- Jakosc
- Serwis
- Praktycznie same wady

Opinia o produkcie:
Ten cały piec to jedna wielka wada. Szkoda ze tak malo osob wystawia opinie a tak wiele boryka sie z roznego rodzaju problemami dotyczacymi nie tylko słabego wykonania czy trwalosci elementow ale tez bardzo slabym i niekompetentnym serwisem oraz nieprofesjonalnym traktowaniem klienta jak na szanujaca sie firme z tradycja przystalo. Wszystko jest w porzadku do momentu zakupu albo jak cos sie nie zacznie dziac :D galmet to oszczednosci i jeszcze raz oszczednosci a jak juz kupiles to sie martw panie kowalski :)


Przydatność opinii 100% (
2/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: kkm(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 31.12.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- prosta obsługa

Wady produktu:
- trwałość, kurz podczas obsługi

Opinia o produkcie:
Kocioł 17 KWP ze stałą retortą. Kocioł mam 9 lat.Po 6 latach wymieniłem ślimak,po 7 naprawiałem sterownik (szybko i sprawnie),po 8 dorabiałem płytkę do spustu węgla z przodu zbiornika, po 9 trzeba wymienić rurę podajnika - duże dziury na spawach.Paliłem tylko polskim węglem o najlepszych parametrach i suchym.Obecnie zmieniam na gazowy.Powód - kurz w kotłowni przedostający się do mieszkania,kłopoty z kupnem dobrego węgla ( np. Piekary - tylko z nim spalanie było idealne), zdrowie,brak możliwości kupna naprawdę suchego węgla - tylko taki zapewnia trwałość pieca.


Przydatność opinii 67% (
2/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: BYK(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 27.01.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
LIPA NIE KOCIOŁ!!!!


Przydatność opinii 100% (
1/1
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: PAULA(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 13.03.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- ŻADNE

Wady produktu:
- ROZLEGÓLOWUJE SIĘ PRZERZUCA NIE SPALONY EKO GROSZEK,

Opinia o produkcie:
NIE CHCE GO ZNAĆ CHOCIAŻBY ZE WZGLĘDU NA BEZCZELNYCH SERWISANTÓW KTÓRZY OLEWAJĄ SWOJĄ PRACE I KLIENTÓW-WSTYD....................



Przydatność opinii 52% (
32/62
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: xaxers(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.12.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- ŁADNIE WYGLĄDA NA ZDJĘCIU nie trzeba codziennie podkładać do pieca

Wady produktu:
- Po 1 roku zaczol sie w srodku rozpadac palilem eko groszkiem.

Opinia o produkcie:
Po 1 zimie wyczyscilem piec i juz bylo widac ze w srodku odpada wszystko wymalowane wysmarowane.2ga zima juz byl wyciek przy ognisku na spawie.Pospawali.Czujnik zewnetrzny po 2 roku przestal dzialac.3cia zima i teraz spawam na samej görze 1 Kanal musialem zaspawac pekniecie w srodku?Wyjscie do komina przy czopie tez juz spawalem metal sie rozpada.Pale ekogrosz.i pellets i nastepna zima musze kupic inny piec ??


Przydatność opinii 57% (
39/69
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: marecki62@interia.pl(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 27.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- nie trzeba codziennie podkładać do pieca

Wady produktu:
- bardzo szybko wycierają się króćce w obrotowej retorcie i jak łapki nie sięgaja żeby obrucić retort to juz jest kicha jest to powazny problem wymieniali mi dwa razy i znowu kicha

Opinia o produkcie:
nie zły dla kogoś kto jest w stanie opanować ustawienie pieca bo inaczej to tragedia


Przydatność opinii 62% (
50/81
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: TOMEK123(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 20.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- ŁADNIE WYGLĄDA NA ZDJĘCIU

Wady produktu:
- PO 5 LATACH PUŚCIŁY SPAWY

Opinia o produkcie:
ODRADZAM KOTLY SĄ SŁABO SPAWANE PROGRAMATORY ZBYT SKOMPLIKOWANE DO SPALANIA WĘGLA SERWIS BEZNADZIEJNY JAK ZADZWONIŁEM NIE WCZULI SIĘ ABY MI WYTLUMACZYĆ JAK USTAWIĆ KOCIOŁ A JAK NAPISAŁEM EMEILA TO NIKT NIE RACZYŁ ODPISAĆ


Przydatność opinii 56% (
18/32
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Hubert(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.06.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- duży pojemnik
- wygląd
- oszczedny

Wady produktu:
- problem z ustawieniem

Opinia o produkcie:
Na początku miałem problem z ustawieniem sterownika, ale w końcu od czego jest serwis. Serwisant przyjechał w tym samym tygodniu i ustawił wszystko jak trzeba. Innych problemów nie zauważyłem a mam go od prawie 3 lat.
Ze sterownikiem juz problemów nie ma. Od razu widac róznice między starymi kotłami, które pozerały bardzo duzo. Polecam.


Przydatność opinii 63% (
19/30
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Grzeg(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 13.06.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygląd
- łatwy w czyszczeniu
- szybkość działania

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Piec centralnego ogrzewania dla domów jednorodzinnych zrobiony z dobrej jakości materiałów. Jest bardzo wydajny i tani w eksploatowaniu. Pobiera mało węgla i można go dorzucić raz na kilka dni. Tak jak Olo miałem problem z ustawieniem sterownika, ale jak się udało rozpracować (polecam podpytywać na forach) to wszystko już jest ok.
Polecam.


Przydatność opinii 55% (
27/49
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Galmet Kocioł c.o. EKO-GT 17kW


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.