Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Garnier Belle Color 51 - Ciemny Mahoń

jedna z lepszych farb jakie stosowałam - łatwo się nakłada, nie brudzi się przy tym połowy łazienki u mnie kolor wyszedł nieco bardziej... więcej »

 
 

Wella Decoré Pasemka/Balejaż

Kupiłam, wypróbowałam i jestem zadowolona. Efekt taki jak chciałam, czyli delikatne pasemka, włosy wyglądają jak rozświetlone słońcem... więcej »

 
 

Joanna Naturia Color Soczysta malina

taki kolor mi się marzył i po tej farbie rzeczywiście jest jak z obrazka :D więcej »

 
 

Joanna Super Blond Rozjaśniacz do pasemek i balejażu

swietne pasemka wg porad http://www.handsom emen.pl/Tag_porady ,Blond%20pasemka,0 .html można zrobić więcej »

 
 

Garnier 100% Color 010 - intensywna czerń

Doskonale pokrywa siwe włosy. więcej »

 
 

Garnier Color Naturals 7 - Blond

Ocena ogólna:
2.4
49
głosów

Polecany przez: 303/629 osób (
48
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość stosowania:
Trwałość koloru:
Zapach:
2.7

3.7

2.8

3.6

3.1

1.9

Dodaj swoją opinię!

Dostępny od: 9,99 zł

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Seria: Color Naturals
Wielkość i rodzaj opakowania: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 25.10.2008 (5082 dni)
Produkt był oglądany: 57023 razy

Przeczytaj: 23 opinii o Garnier Color Naturals 7 - Blond
data najnowszej opinii: 03.07.2015 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla Garnier Color Naturals 7 - Blond
data ostatniego komentarza: 2015-06-22 10:21:13

Opis produktu:

Farba Garnier Color Naturals zapewnia intensywny lśniacy kolor – od nasady włosów aż po same końce. Nadaje włosom kolor, pielęgnuje je oraz pokrywa w 100% siwe włosy.
Zawiera podwójną porcję olejku z oliwek:
- 1-sza porcja, zawarta w farbie, aby włosy były odżywione, a kolor intensywny
- 2-ga porcja, w dodanej odżywce, aby włosy były pełne blasku

Kremowa konsystencja Garnier Color Naturals sprawia, że farba łatwo się rozprowadza za pomocą pędzelka.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Garnier Color Naturals 7 - Blond


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: kacha(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 03.07.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
to moja ulubiona farba i ulubiony kolor . bardzo naturalny .


Przydatność opinii 80% (
33/41
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: bea(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.11.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo dobrze i równo kryje nawet siwe włosy . Kolory są ładne , naturalne. Włosy po farbowaniu zdrowe i dobrze się układają .

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Dla mnie garnier jest najlepszą farbą na rynku polskim . Jak czytam opinię na NIE to mam wrażenie,że osoby je piszące nie mają pojęcia o farbowaniu włosów . Sugerując się często modelką na opakowaniu i kolorem bezpośrednim po spłukaniu farby z włosów - co jest największym błędem ! Przy farbowaniu włosów trzeba ruszyc trochę wyobraźnią i zastanowić sie jaki kolor ma się na włosach i ile warstw i w jakim kolorze uprzednio było nałożonych. Zastanowić sie czy mamy zimny kolor własów czy cieply i wtedy wybrac kolor farby a efekt będzie taki jaki chcemy !


Przydatność opinii 68% (
53/78
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: załamana(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 16.10.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- po zobaczeniu efektu nie widzę już żadnych zalet

Wady produktu:
- Zamaiast blondu wychodzi ciemny czekoaldowy BRĄZ

Opinia o produkcie:
chciałam otrzymać blond lekko ciemniejszy od mojego, miałam włosy rozjaśnione. Wiadomo, że kolor może różnić się od tego na etykiecie ale to co mam teraz na głowie to kolor z zupełnie innej palety. CIEMNY CZEKOLADOWY BRĄZ, z blondem nie ma to nic wspólnego.

NIE KUPUJCIE TEGO SZAJSU


Przydatność opinii 50% (
45/90
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Garnier Color Naturals 7 - Blond »


 

Dodaj opinię o produkcie Garnier Color Naturals 7 - Blond


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Garnier Color Naturals 7 - Blond - komentarze, uwagi, pytania


21.12.2014

Seniorit@/senior.pl

Bo trzeba było wybrac nie 7- blond,tylko 8- jasny blond.Po 8 wychodzi wlasnie taki blond o jaki wam i mnie chodzilo - piekny,mnaturalny nie za jasny blond Po 7 tez mialam za ciemne. Jest taka zasada- jesli wachasz sie poiedzy dwoma odcieniami,ktore na obrazku nieiele sie od siebie roznia- wybierz zawsze ten jasniejszy.

29.04.2009

Cola(gość)/senior.pl

Po użyciu tej farby mam strasznie ciemnie włosy,odradzam!

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Garnier Color Naturals 6 - Ciemny Blond



Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Garnier Color Naturals 8 - Jasny Blond



Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Garnier Color Naturals 9 - Bardzo Jasny Blond



Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Garnier Color Naturals 9.1 - Bardzo Jasny Popielaty Blond



Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Garnier Color Naturals 9.13 - Bardzo Jasny Beżowy Blond



Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Garnier Color Naturals 9.3 - Bardzo Jasny Złoty Blond



Producent: Garnier
Kategoria: Koloryzacja włosów

Najnowsze produkty Garnier:


Garnier Color&Shine 3 - Ciemny Brąz


Garnier Color&Shine 5.3 - Złoty Jasny Brąz


Garnier Color&Shine 6.6 - Czerwony Rubin


Garnier Color&Shine 6.45 - Miedziana Czerwień


Garnier Color&Shine 3.6 - Czerwona Czerń


Garnier Color&Shine 2 - Intensywna Czerń


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.