Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

JAICO Belgia Mugga


Ocena ogólna:
4.7
24
głosów
Polecany przez: 210/393 osób (
53
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
5.0

5.0

5.0

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację JAICO Belgia Mugga




Opinie o JAICO Belgia Mugga

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: marta(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 25.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- super skuteczność!

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Do tej pory używałam muggę w kulce z 20% deet i działała świetnie na meszki na które mam uczulenie, więc latem preparat stosuję non stop. W sprzedaży są też 50% deet. Może ma ktoś opinie czy bezpiecznie go stosować?


Przydatność opinii 49% (
54/111
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: prajzer(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Sprawdzony preparat uznany na świecie.
do kupienia tanio w sklepie na stronie mugga.com.pl lub allegro


Przydatność opinii 49% (
35/71
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gość(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 26.03.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- delikatne mleczko . nie uczula ładnie pachnie i przede wszystkim skuteczne

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Mugga sprawdzona w Kenii. Polecam jako 100 % zabezpieczenie.


Przydatność opinii 52% (
35/67
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: mat(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 26.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Najlepszy na komary tropikalne

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Klienci wyjeżdżający do krajów tropikalnych wybierają MUGGE.


Przydatność opinii 49% (
21/43
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Rysiek Bochun(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 15.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Nie ma nic lepszego jak ta Mugga nawet w ekstremalnych tropikalnych warunkach no i nie śmierdzi jak inne.


Przydatność opinii 50% (
24/48
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Rafał(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 22.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Od lat stosuję na nockach. Super działa. Podobno na tropikalne też.

Wady produktu:
- wg mnie brak. Mleczko nie uczula nawet moje dzieciaki itd

Opinia o produkcie:
Cholernie słaba dostepność, w aptekach z reguły brak ale jak ostatnio szukałem to znalazłem z allegro


Przydatność opinii 50% (
10/20
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Zenia/senior.pl
Data napisania opinii: 08.10.2008 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Tani i naprawde dobry

Wady produktu:
- słaba dostępność

Opinia o produkcie:
Polecam szczególnie wędkarzom i myśliwym ja wraz z mężem używamy jej od jakiś 5 lat .Oczywiście zawsze moze jakis komar ugryść ,ale mimo wszystko jest 100 razy lepsza od Offa itp


Przydatność opinii 51% (
27/53
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Maciek Ulański/senior.pl
Data napisania opinii: 23.09.2008 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Rewelacja

Wady produktu:
- szkalana buteleczk tzn to jest szkłopodobne

Opinia o produkcie:
Miałem ten produkt jak leciałem do Kenii - lekarz najpierw przepisał mi AUTAN który też zabrałem ,ale nie był tak skuteczny jak mugga.Jest też spray ,ale z tego co mi powiedział dostawca posiada tylko 9% deet.Naprawde polecam na wyjazdy do krajów egzotycznych oraz na wyprawy wędkarskie:)


Przydatność opinii 53% (
30/57
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Stanisław Pokorski/senior.pl
Data napisania opinii: 02.09.2008 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo skuteczny na komary i chyba jedyny środek na meszki ,który się sprawdził

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Kupiłem go pierwszy raz ok. 3 lata temu gdyż jestem wędkarzem - wcześniej dowiedzialem sie od znajomego który używał go na ogrodzie ,ze taki środek istnieje i jest rewelacyjny podchodziłem do jego opinii trochę z przymrózeniem oka a sam uzywałem Autanu ,ale kiedyś pojechałem na ryby nad rzeke w lesie i tak mnie pogryzły ze postanowilem ze kupie ten srodek i sprawdze sam okazało się ,że ten środek to prawdziwy eliksir na komary naprawde działa .Dzisiaj korzysta z niego cała moja rodzina 100% Polecam :)


Przydatność opinii 53% (
21/40
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie JAICO Belgia Mugga


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.