Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Garnier Belle Color 51 - Ciemny Mahoń

jedna z lepszych farb jakie stosowałam - łatwo się nakłada, nie brudzi się przy tym połowy łazienki u mnie kolor wyszedł nieco bardziej... więcej »

 
 

Wella Decoré Pasemka/Balejaż

Kupiłam, wypróbowałam i jestem zadowolona. Efekt taki jak chciałam, czyli delikatne pasemka, włosy wyglądają jak rozświetlone słońcem... więcej »

 
 

Joanna Naturia Color Soczysta malina

taki kolor mi się marzył i po tej farbie rzeczywiście jest jak z obrazka :D więcej »

 
 

Joanna Super Blond Rozjaśniacz do pasemek i balejażu

swietne pasemka wg porad http://www.handsom emen.pl/Tag_porady ,Blond%20pasemka,0 .html można zrobić więcej »

 
 

Garnier 100% Color 010 - intensywna czerń

Doskonale pokrywa siwe włosy. więcej »

 
 

Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów

Ocena ogólna:
4.6
68
głosów

Polecany przez: 179/281 osób (
64
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość stosowania:
Trwałość koloru:
Zapach:
4.2

4.9

4.3

4.2

4.1

3.8

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Seria: Blond
Wielkość i rodzaj opakowania: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 09.07.2008 (4063 dni)
Produkt był oglądany: 36271 razy

Przeczytaj: 11 opinii o Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów
data najnowszej opinii: 29.12.2016 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 4 komentarzy dla Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów
data ostatniego komentarza: 2016-12-23 07:55:05

Opis produktu:

Rozjaśniacz zawiera główny składnik włosów – keratynę, która chroni je już w trakcie zabiegu oraz wyciąg z rumianku ceniony w pielęgnacji włosów blond. Aby w pełni zadbać o kondycję Twoich włosów dołączyliśmy maseczkę Blond System opracowaną specjalnie do pielęgnacji włosów rozjaśnianych. Jej formuła zawiera proteiny mleczne i prowitaminę B5 działające nawilżająco i regenerująco na włosy, oraz filtr UV, który chroni przed szkodliwym działaniem promieniowania słonecznego.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: kinga(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 29.12.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:
- śmierdzi

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 100% (
1/1
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: jaonna_marks(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 25.04.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- tani

Wady produktu:
- za silny, wysusza końce,

Opinia o produkcie:
Kupiłam rozjaśniacz żeby zobaczy jak rozjaśni moje włosy. W życiu farbowałam włosy tylko 3x, 2x szamponetkami, 1x trwałą farbą. Kolor naturalny mam ciemny blond. Po farbowaniu- ciemny brąz z odcieniem czerwieni. Po 5 minutach trzymania rozjaśniacza włosy rozjaśniły mi się do średniego blondu. Od razu go zmyłam, ale i tak za późno. Jestem załamana. Chciałam rozjaśnić najwyżej do rudości, jasnego brązu.


Przydatność opinii 60% (
6/10
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Marta8778(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 02.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Super rozjaśnia nawet czarne włosy
- Fajnie się nakłada
- Niska cena
-

Wady produktu:
- Mało wydajna

Opinia o produkcie:
Ja gorąco polecam rozjaśniacz Joanny. Nie pierwszy raz schodziłam z czarnego kolorku, ale dziś przekonałam się dopiero jak Joanna ma fajne produkty. Oczywiście włosy po rozjaśnianiu były w różnych kolorach ( od orzecha laskowego na końcach po słoneczny blond na odrostach ) ale zaraz po wysuszeniu włosów nałozyłam Opalizujący blond i teraz całe włoski są jednolitego kolorku z fajnym ciepłym blaskiem.
Jakość włosów też jest dobra ( mam wrażenie że objętość jest większa, ponieważ wcześniej były ciężkie i zmęczone)
Naprawdę polecam gorąco :)

Do odważnych świat należy, a większość fryzjerów poleca rozjaśnianie pasemkami :(




Przydatność opinii 50% (
23/46
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów »


 

Dodaj opinię o produkcie Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów - komentarze, uwagi, pytania


13.07.2013

sahoihdkifhe(gość)/senior.pl

mam pytanie, rozjaśniem włosy tym rozjaśniaczem , raz już rozjaśniałam ale z ciemnego koloru, taki pod czarny wyszedł mi rudy z żółtymi plamami w miejscach gdzie miałam jaśniejsze, a jeżeli teraz brązowe włosy i rozjaśniam na blond to powinnam użyć za jednym razem jednego rozjaśniacza czy np. dwóch,(nie wiem czy mi wyjdzie jednym a z drugiej strony boje sie ze bardziej mi sie poniszczą włosy) zależy mi na szybkiej odpowiedzi..

03.08.2010

Pati (gość)/eGospodarka.pl

mam blond włosy i jutro robie soie tym rozjasniaczem :) chcialabym sie dowiedziec czy pozniej nede miala odrosty ? prosze o szybką odpowiedz ; ) z gory bardzo dziekuje :)

07.07.2010

blondie(gość)/senior.pl

Zależy, jakie masz naturalne, pod farbą. Jeśli ciemniejsze, to wystarczą dwa rozjaśniania. Najpierw wyjdzie Ci jasno marchewkowy z blond odrostami, potem taki, jak na opakowaniu. Rozjaśniać należy w minimalnie 2 tyg. odstępach czasu.
Ja jednak polecałabym Ci rozjaśnić tym rozjaśniaczem, a następnie jakąś superjasną farbą z garniera (te z niebieskimi numerkami), która ma w sobie trochę rozjaśniacza. I od razu efekt ładnie zafarbowanych włosów.

Zobacz wszystkie komentarze dotyczące Joanna Intensiv Blond Rozjaśniacz do całych włosów »


 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Joanna Super Blond Rozjaśniacz do pasemek i balejażu



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Blond Reflex Rozjaśniacz w spray'u



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Palette Blond dwukolorowe pasemka ME4.1 blond+mocca



Producent: Schwarzkopf & Henkel
Kategoria: Koloryzacja włosów

Palette Blond dwukolorowe pasemka ME4.4 blond+karmel



Producent: Schwarzkopf & Henkel
Kategoria: Koloryzacja włosów

Wella Decoré Pasemka/Balejaż



Producent: Wella
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Naturia Color Rozjaśniacz do pasemek i balejażu



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Najnowsze produkty Joanna:


Joanna Multi Cream Color 44 Intensywna Miedź


Joanna Multi Cream Color 43 Płomienny Rudy


Joanna Multi Cream Color 30 Karmelowy Blond


Joanna Multi Soft Color 29 Granatowa Czerń


Joanna Multi Soft 20 Color Naturalny Blond


Joanna Multi Soft Color 19 Orzechowy Brąz


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.