Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Kingway ARROW 50 CC


Ocena ogólna:
4.2
45
głosów
Polecany przez: 1351/2639 osób (
51
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.0

4.2

4.9

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Kingway ARROW 50 CC




Opinie o Kingway ARROW 50 CC

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: laki(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 08.05.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- duzy ładny

Wady produktu:
- 4000tys km kilka usterek drobnych bzdur nic powaznego

Opinia o produkcie:
z drugiej reki tańszy niby duży a kierowca ma niewygodnie ale wygląd to rekompensuje mam model pięcioletni z przebiegiem 4000 km niema problemów spalanie to pajace opisują pali ile trzeba jak kogoś nie stać na paliwo do skutera to tańszy rower realne zużyci to około 5 l to około 30 do 60 zł na tydzien


Przydatność opinii 78% (
7/9
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Czarno-biale(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 13.08.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- szybki
- zrywny
- dobrze sie prowadzi

Wady produktu:
- duzo pali
- cięzki

Opinia o produkcie:
fajny jedyny minus to ze duzo pali.


Przydatność opinii 33% (
9/27
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: pawel(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 13.04.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- lekki szybki mały zwinny łobuz

Wady produktu:
- duzo pali
- nie trzyma prądu

Opinia o produkcie:
jeden z lepszych chinoli


Przydatność opinii 53% (
26/49
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: szalun(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 09.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- super wygląd, duzy,

Wady produktu:
- brak obrotomierza

Opinia o produkcie:
po małych modyfikacjach naprawde zrywny szybki skuterek jak dla mnie narazie bezawaryjny lac i jezdzic


Przydatność opinii 62% (
98/157
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Paulo(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 14.03.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Fajnie wygląda i duży i to tyle .

Wady produktu:
- jest wiele jak w każdym chińczyku . To ssanie potrafi sie zaciąć , to trzeszca plastyki , sprzęgło itd.

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 52% (
88/169
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Adi :D(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.03.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Szybki i zrywny
- Dobrze się prowadzi
- Bak pomiędzy nogami

Wady produktu:
- Dużo pali
- Nie trzyma prądu

Opinia o produkcie:
Wszystko jest w tym skuterku ok . Ma niezły disein
Wszystko jest super ale jest w nim wielka wad nie utzymuje energi w akumulatorze
Ale po za tym polecam !!


Przydatność opinii 51% (
88/172
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: siersciuch(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 01.07.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- zrywny
- szybki
- ciekawa stylistyka

Wady produktu:
- dużo pali

Opinia o produkcie:
Bardzo fajny skuterek od kingwaya dla poczatkujacych motocyklistów. Choć przyznam ze mam 600cc ale lepiej mi sie jeżdzi na tym chinolku ;D.(czasami);p


Przydatność opinii 51% (
106/207
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: mackus(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 11.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- szybki
- zrywny
- dobre sie go prowadzi
- dobrze skreca
- idealny dla poczatkujacych motocyklistow
- duzy jak na skuter

Wady produktu:
- jak na razie duzo pali ok. 5-6 litrow na 100

Opinia o produkcie:
Mi sie bardzo podoba gdyby tyle nie palil bo jak na razie to jest strasznie .;/
I cena paliwa 5:30 ;/


Przydatność opinii 62% (
88/141
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: krzsiekziel(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 16.02.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- da sie wjechac wszedzie nawet pod spore wzniesienie i dobrze wywarzony sam jezdzi prosto :) polecam

Wady produktu:
- wada fabryczna tylnej felgi pekaja przy wieloklinie lepiej sprawdzac dosc czesto spowodowane to jest dobijaniem tylnych wachaczy i amortyzatorow wada kominka swiecy tak pozatym bezawaryjny

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 52% (
75/143
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Cris(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 31.10.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- super wygląd
- wygodny w prowadzeniu
- bagażnik dość pojemny
- przyjemny odgłos silnika

Wady produktu:
- na początku dużo pali
- bak między nogami, ale i tak mało pojemny
- przeszkadzający zbiornik oleju w bagażniku pod siedzeniem

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 54% (
57/106
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Kingway ARROW 50 CC


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.