Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Knorr Gorący kubek Barszcz a’la Grzaniec


Ocena ogólna:
1.5
20
głosów
Polecany przez: 185/383 osób (
48
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość przygotowania:
Smak:
1.4

3.0

2.7

4.6

1.2

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Knorr Gorący kubek Barszcz a’la Grzaniec




Opinie o Knorr Gorący kubek Barszcz a’la Grzaniec

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: j(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 09.03.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- smak
- zapach

Opinia o produkcie:
Od dłuższego czasu nie przepadałem za marką Knorr
i ten produkt utwierdził mnie w moim przekonaniu.
Jednym słowem najgorszy, w życiu nie piłem czegoś gorszego, zapach oranżady i wymiocin, smak taki sam.


Przydatność opinii 54% (
28/52
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: Daniel(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 21.02.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- BRAK ZALET

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Jest obrzydliwy, kupiłem 5 opakowań i niestety 4 musiałem oddać do sklepu, jak takie paskudztwo można robić ??!!


Przydatność opinii 50% (
38/76
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: Rudy(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 10.02.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Łatwość przygotowania.

Wady produktu:
- Smak.

Opinia o produkcie:
Smakuje jak słona oranżada w proszku. Zapach zepsutego jedzenia.


Przydatność opinii 47% (
34/72
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: misio(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 04.02.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Łatwość przygotowania

Wady produktu:
- Barszcz smakuje fatalnie

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 53% (
29/55
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: aga(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 22.01.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- rozgrzewa

Wady produktu:
- smakuje trochę jak mydło

Opinia o produkcie:
na początku mi nie za bardzo przypadł do gustu, ale jak trochę ostygł to nie był taki zły. Może to przez to że mam katar i nie odczuwam zabardzo zapachów;p Ogolnie nie jest taki zły i na pewno nie pachnie wymicinami.


Przydatność opinii 49% (
20/41
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: M.(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 20.12.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- BRAK!

Wady produktu:
- smakuje i pachnie jak coś zepsutego, paskudny zapach i smak

Opinia o produkcie:
Musiałem wietrzyć pokój po tym jak sobie zaparzyłem tą "przepyszną" zupę. Wylałem, bo nie szło znieść nawet samego zapachu.


Przydatność opinii 51% (
37/72
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: agat(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 19.12.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Brak

Wady produktu:
- Smak

Opinia o produkcie:
Ni to słodki, ni to słony, wyjątkowo niesmaczny. Kompozycja przypraw ma się nijak do smaku zupy.


Przydatność opinii 52% (
37/71
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: oceniam(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 14.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Brak

Wady produktu:
- Smak i zapach wymiocin

Opinia o produkcie:
Przed chwilą zrobiłem, zalałem wodą i poczułem wymiociny, myśle sobie może to tylko zapach, lecz po spróbowaniu otrzymałem potwierdzenie : są to wymiociny tyle że czerwonego koloru. Potem wydobyłem z kosza saszetke, myślałem że źle przygotowałem, lecz instrukcje była standardowa.
Serdecznie niepolecam, lepszy ten zwykły


Przydatność opinii 52% (
13/25
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość przygotowania:

Smak:

Autor: adi(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 19.10.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- zadne

Wady produktu:
- cos okropnego.

Opinia o produkcie:
smakuje jak stare pierniki w zupie. fuuuu odrazu wylalem


Przydatność opinii 58% (
11/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie Knorr Gorący kubek Barszcz a’la Grzaniec


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość przygotowania:

Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.