Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

OSM Piątnica Śmietana 36 % do deserów

Idealnie gęsta tak że nawet można użyć do deserów bez ubijania. Cena nawet nawet opłaca się za taką jakość. zero chemii czysta śmietanka, ... więcej »

 
 

OSM Radomsko Ale! Mleko 2%

Sklep MarcPolu w Warszawie na Palcu Mirowskim Data ważności - 25 grudnia 2013. Data zakupu - 20 grudnia 2013. Przy próbie zagotowania zważyło... więcej »

 
 

OSM Radomsko Ale! Mleko 2% butelka

nigdy nie wiadomo co jest w butelce więcej »

 
 

OSM Siedlce Mleko 2 %

Smak więcej »

 
 

OSM Włoszczowa Śmietana 18%

nie kupie wiecej więcej »

 
 

Lidl Pilos Śmietana 18%

Ocena ogólna:
3.7
19
głosów

Polecany przez: 73/123 osób (
59
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
3.0

4.3

3.7

3.7

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »




kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Lidl
Marka: Pilos
Kategoria: Mleko i śmietana

Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Rodzaj produktu: śmietana
Wielkość opakowania: 400 g
Zawartość tłuszczu %: 18

Informacja dostępna w serwisie od: 11.05.2009 (1897 dni)
Produkt był oglądany: 3299 razy

Przeczytaj: 2 opinii o Lidl Pilos Śmietana 18%
data najnowszej opinii: 27.02.2013 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla Lidl Pilos Śmietana 18%
data ostatniego komentarza: 2013-01-20 13:13:41

Opis produktu:

Śmietana 18% kremowa, 400 g.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Lidl Pilos Śmietana 18%


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Dudi(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 16.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- smak
- zapach
- konsystencja
- naturalny skład
- nie waży się
- mało takich na rynku
- świetna cena 1,95zł za 400g!

Wady produktu:
- Nie ma!

Opinia o produkcie:
Bezdyskusyjnie najlepsza śmietana na rynku! Ludzie czytajcie składy! Ta smakuje jak wiejska śmietana i nie ma ŻADNYCH zagęstników, ani innych polepszaczy. Zobaczcie sami:
http://img109.imageshack.us/img109/2558/mieta
napiloslidlskad.jpg


Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Ajka(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 27.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Ostatnio dwa razy zdarzyło mi się, że w śmietanie Pilos (seria z datą ważności do 14.07.2010 i 29.07.2010) po otwarciu zobaczyłam zielonkawą pleśń! Produkt był otwierany przed upływem daty ważności a wieczko nie było wcześniej w żaden sposób uszkodzone - sprawdziłam dokładnie.

Opinia o produkcie:
Unikać. Zdecydowanie nie polecam


Przydatność opinii 50% (
5/10
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


 

Dodaj opinię o produkcie Lidl Pilos Śmietana 18%


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Lidl Pilos Śmietana 18% - komentarze, uwagi, pytania


27.07.2010

Ajka(gość)/eGospodarka.pl

Śmietana jako produkt wytwarzany z mleka chyba z definicji musi być na tłuszczu zwierzęcym - jak mogłaby być na tłuszczu roślinnym???

12.04.2010

kolokolo(gość)/e-commerce.pl

smietana jest okej, ale mam wazne pytanie i jesli ktos zna odpowiedz to prosze o nią otoz czy smietana pilos jest na tluszczu zwierzecym czy roslinnym

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Spomlek Śmietana 18%



Producent: Spomlek
Kategoria: Mleko i śmietana

Spomlek Śmietana 12%



Producent: Spomlek
Kategoria: Mleko i śmietana

Spomlek Śmietana 24%



Producent: Spomlek
Kategoria: Mleko i śmietana

Bakoma Śmietana 18%



Producent: Bakoma
Kategoria: Mleko i śmietana

Danone Śmietana Szefa Kuchni 18%



Producent: Danone
Kategoria: Mleko i śmietana

OSM Krasnystaw Śmietana jogurtowa 9%



Producent: OSM Krasnystaw
Kategoria: Mleko i śmietana

Najnowsze produkty Lidl:


Lidl Milbona Śmietanka 30% UHT


Lidl Milbona Śmietanka 30%


Lidl Milbona Mleko zagęszczone niesłodzone


Lidl Śmietanka UHT 30%


Lidl Mcennedy Shake truskawkowy


Lidl Mcennedy Shake czekoladowy


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.