Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Oleofarm Olej sezamowy

Niestety, wszystkie oleje sezamowe są dość drogie, ale to ich jedyna wada - poza tym to idealny dodatek dla lubiących wschodną kuchnię ... więcej »

 
 

ZPT Warszawa Bartek Olej sojowy

Nie zawiera cholesterolu. Jest żródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 i omega 6 więcej »

 
 

ZPT Warszawa Bartek Olej sojowy

Olej Bartek najlepszy z najlepszych-do wszystkiego! polecam;) więcej »

 
 

Monini Classico Oliwa z oliwek extra vergine

Znakomita, dobre opokowanie, używam dużych ilości(uwielbiam włoską kuchnię) i wszystkim z całą odpowiedzialności ą polecam więcej »

 
 

Gold Pack Frytura gastronomiczna

Jest bardzo dobry . Jak by był trochę tańszy to nic by się nie stało. :) więcej »

 
 

Lidl Primadonna Oliwa z oliwek

Ocena ogólna:
3.6
47
głosów

Polecany przez: 289/556 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
2.8

3.9

4.1

2.9

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Lidl
Marka: Primadonna
Kategoria: Oliwy i oleje

Cechy szczególne produktu: brak danych
Gatunek rośliny: oliwki
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Rodzaj produktu: oliwa
Tłoczony na zimno: Tak
Wielkość opakowania: 750 ml

Informacja dostępna w serwisie od: 07.05.2008 (4034 dni)
Produkt był oglądany: 33589 razy

Przeczytaj: 15 opinii o Lidl Primadonna Oliwa z oliwek
data najnowszej opinii: 02.04.2019 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 3 komentarzy dla Lidl Primadonna Oliwa z oliwek
data ostatniego komentarza: 2019-04-06 15:34:43

Opis produktu:

Oliwa z oliwek tłoczona na zimno.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Lidl Primadonna Oliwa z oliwek


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: ed(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 02.04.2019 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- po prostu niedobra

Opinia o produkcie:
zobilem z niej pesto, nie dalo sie zjesc


Przydatność opinii 100% (
1/1
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Maria(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 03.05.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- żadne

Wady produktu:
- smak ohydny-myślałam,że mi gardło wypali...

Opinia o produkcie:
to niewiarygodne,że taka gorycz w oliwie bio z terminem ważności do listopada 2018!


Przydatność opinii 33% (
1/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: elunia2209(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 18.04.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- wygląd butelki

Wady produktu:
- gorzki smak

Opinia o produkcie:
obrzydliwie gorzki smak sprawił, że nie znajduje zalet tej oliwy, zepsułam sałatkę dodając tej oliwy a miała być bio...


Przydatność opinii 67% (
6/9
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Lidl Primadonna Oliwa z oliwek »


 

Dodaj opinię o produkcie Lidl Primadonna Oliwa z oliwek


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Lidl Primadonna Oliwa z oliwek - komentarze, uwagi, pytania


26.08.2012

aki(gość)/eGospodarka.pl

Ale o co chodzi z tym majonezem, bo nie rozumiem? Kto pisze o majonezie?

22.05.2012

Gosia(gość)/e-commerce.pl

Ja kupuję w Lidlu oliwę z oliwek Primadonna, jestem bardzo zadowolona z jakości jak i z ceny, to nie oceniony składnik wszystkich sałatek i wielu przystawek.

21.01.2012

Miroslaw/e-commerce.pl

Majonez robi się z oleju (rzepakowego, słonecznikowego, sojowego) a nie oliwy z oliwek... oliwa ma smak niepasujący do majonezu!

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Carapelli Oliwa Extra Vergin



Producent: Carapelli
Kategoria: Oliwy i oleje

Sanremo Grup Oliwa z Oliwek Extra Vergine



Producent: Sanremo Grup
Kategoria: Oliwy i oleje

Carapelli HOC oliwa z oliwek Extra Vergine



Producent: Carapelli
Kategoria: Oliwy i oleje

Fruktus Oliwa z oliwek



Producent: Fruktus
Kategoria: Oliwy i oleje

Manolakis Oliwa z Oliwek z Krety



Producent: Manolakis
Kategoria: Oliwy i oleje

ZPT Warszawa Olej DON VITO



Producent: ZPT Warszawa
Kategoria: Oliwy i oleje

Najnowsze produkty Lidl:


Lidl Vitasia Peanut Oil


Lidl Vitasia Sesame Oil


Lidl Vitasia Wok Oil


Lidl Vita d'Or Olej słonecznikowy


Lidl Olej roślinny


Lidl Vita d'Or Olej rzepakowy


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.