Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Lidl W5 Tabletki do zmywarek


Ocena ogólna:
4.0
62
głosów
Polecany przez: 473/864 osób (
55
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Wydajność:
Zapach:
3.4

4.2

3.7

3.6

2.9

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Lidl W5 Tabletki do zmywarek




Opinie o Lidl W5 Tabletki do zmywarek

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: badzik(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 19.11.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- i co z tego że tanie

Wady produktu:
- nie zmywają !!!

Opinia o produkcie:
nie potrafią nawet herbaty ze szklanki odmyć, na programie higienicznym !!!!!!!!


Przydatność opinii 53% (
10/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Dorota Bytom(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 22.07.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Nie mniej skutecznie, niż większość tabletek w tej cenie, ale jednak bywa lepiej.

Wady produktu:
- Kieliszki nie są dobrze domyte.
- Osad.
- Konkurencja nie śpi i w tej cenie można jednak kupić coś skuteczniejszego.

Opinia o produkcie:
Słyszałam wiele dobrego o tych tabletkach i może spodziewałam się po nich zbyt wiele? Ich skuteczność oceniam na ok. 7 / 10 - niby niemało, ale jednak w tej, a nawet w niższej cenie, zdarzyło mi się już kupić lepsze tabletki (z Tesco są wg mnie skuteczniejsze). Czegoś mi w nich brakuje i zapach również nie do końca przypadł mi do gustu (chodzi o to pierwsze wrażenie po otwarciu zmywarki). Generalnie zaznaczyłam, że polecam ten produkt, bo uważam, że nie jest zły, plus cena fajna. Może w innej zmywarce, niż moja (Bosch 45 cm) sprawdzają się lepiej?


Przydatność opinii 49% (
22/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: magda(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 14.04.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobrze zmywają naczynia, rozpuszczają się do końca i nie pozostawiają zacieków, czy też nie pozostają resztki proszku na kubkach, gdzie przy finish i na tym samym programie tak się działo.

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
produkt jak najbardziej spełniający swoje zadanie i wg mnie lepsze od finish, a poza tym 2-3 razy tańsze.


Przydatność opinii 56% (
40/72
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: m(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 21.10.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- niska cena

Wady produktu:
- pozostawiają zacieki, biały nalot,
- zapychają filtry

Opinia o produkcie:
Kupowałam tabletki Lidla, kiedy były pakowane po 30 szt. i byłam z nich zadowolona. Dwa razy kupiłam nową wersję, pakowaną po 60 szt. Są dużo gorsze. Już po otwarciu opakowania wyglądają kiepsko. W obu pudełkach tabletki były jakby napęczniałe. Rozsypywały się po wyjęciu z folii. Mimo mycia na długich programach zostawiają smugi, biały nalot, zapycha się filtr.
"Poprawiaczy wizerunku marki" informuję, że zmywarka jest bardzo dobrej firmy, obsługiwana zgodnie z instrukcją, regularnie czyszczona, napełniana solą i płynem nabłyszczającym.


Przydatność opinii 59% (
40/68
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: stasiu(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 27.08.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- cena

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
jeżeli ktoś chce żeby w przeciągu 25-45 minut zmywarka umyła dobrze naczynia a potem zwalać winę na "niedorobione" tabletki to ja pozdrawiam. Najlepiej szybko, tanio, małym zużyciem wody i prądu. hahah nie da się tak ludzie zmywarka też musi mieć czas na ogarnięcie syfu jaki zostaje na talerzach.....myslę że 1,5h w zupełności wystarcza na ogarnięcie tematu z naczyniami nie ważne jakimi tabletkami do zmywarek. Nie zawsze szybko znaczy dobrze


Przydatność opinii 54% (
44/81
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: max_44(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 04.04.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- kiedyś myły

Wady produktu:
- biały nalot
- zatkane filtry
- pozaklejane szyny

Opinia o produkcie:
Potwierdzam opinię o pozostawianiu białych plam na naczyniach - i ścianach zmywarki. Dotyczy szczególnie wersji classic (wieloskładnikowe tylko trochę lepsze). Problem pojawił się w 2013, bo wcześniej było O.K. - czyli pozytywne opinie też są prawdziwe. Produkt wadliwy - pytanie z czego to wynika i czy kolejna produkcja zostanie poprawiona.
Stracą nabywców - sam szukam innego produktu i usiłuję domyć zmywarkę.



Przydatność opinii 54% (
44/82
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Lucyna(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 23.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- Nie myją tylko brudzą

Opinia o produkcie:
Są koszmarne. Wykonane z jakiegoś gruboziarnistego proszku, który się dobrze nie rozpuszcza i w rezultacie osiada na naczyniach. Wkładając do zmywarki czyste naczynia np. szklanki po wodzie, wyjmuję brudne, oblepione białym proszkiem z tabletek. Kolejne mycia również nic nie dają i w końcu trzeba umyć naczynia ręcznie.


Przydatność opinii 55% (
42/77
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Radzio(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 15.02.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Dobrze zmywa tłuszcz
- Niska cena

Wady produktu:
- Nie domywa "glutów" po gotowaniu makaronu
- słabe nabłyszczanie

Opinia o produkcie:
Dotychczas użytkowałem proszek Finish, sól i nabłyszczacz też Finish. Skuszony opiniami kupiłem tabletki W5 z Lidla za 16,99zł 40 sztuk All In 1.
Tabletki myją dość dobrze, nie ma problemów z przywartymi ziemniakami, tłustymi patelniami. Na szklankach nie zostają zacieki. Jedyny problem jaki zauważyłem to zostające białe "gluty" z wody po gotowaniu makaronu. Tabletki te parę razy nie domyły tych glutów z łyżki do wyjmowania makaronu.
Poza tym do mojej zmywarki 45cm odnoszę wrażenie, że cała tabletka to nieco za dużo. Czasem naczynia są jakby nie dopłukane. Mam zmywarkę Boscha zużywającą tylko 9l wody, być może w tych mniej energooszczędnych ten problem nie występuje.
Próbowałem dawać pół tabletki, jednak tłustych garów nie domywało, zmywarka pozostawała w środku lekko tłusta.
Kolejny minus to słabe nabłyszczanie. Bez dodatkowego dozowania nabłyszczacza naczynia wychodzą mokre i nie lśniące.
Cena tabletki jest dość atrakcyjna - wychodzi 42gr za tabletkę. W porównaniu do Quantum czy Somat za 1zł za tabletkę, różnica jest zauważalna.
Jednak proszek Finish i tak wychodzi taniej. Za 32 zł kupiłem 2,5KG w markecie, co daje 125 zmywań po 25gr (daję 20 ml na zmywanie). Doliczając sól i nabłyszczacz i tak wychodzi taniej. I również lepiej. Naczynia po środkach Finish są zdecydowanie "ładniejsze" po wyjęciu (bardziej lśniące). Proszek Finish wszystko domywa i co najważniejsze mogę go dozować ile chcę - więcej do bardziej tłustych i mniej do samych szklanek i talerzyków.
Podsumowując tabletki W5 All in 1 to dobry produkt za tą cenę, ale taniej i lepiej wychodzi dając wszystko osobno.


Przydatność opinii 52% (
62/119
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: lawral/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 09.12.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Doskonała jakoś za śmieszną cenę

Wady produktu:
- dostępny tylko w sieci LIDL

Opinia o produkcie:
tabletki w porównaniu z produktami "renomowanych" marek wypadają doskonale. Kosztują o połowę taniej.


Przydatność opinii 51% (
67/131
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: groszek/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 25.09.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- cena, jakość, łatwośc kupienia

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Nie wiem po co płacic majatek za tabletki do zmywarki skoro te są w rozsądnej cenie i są ekstra. Te wszystkie w kulkami to są wg mnie do niczego przy naszej twardej wodzie. Ciągle te kulki znajduję w zmywarce po praniu. A te są proste, za to skuteczne i tanie. Już ze 2 lata ich używam i raczej nie zamierzam zmieniać.


Przydatność opinii 52% (
65/125
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Lidl W5 Tabletki do zmywarek


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Wydajność:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.