Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Lirene Nature Matte 7h Fluid matujący


Ocena ogólna:
4.7
70
głosów
Polecany przez: 133/167 osób (
80
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.5

5.0

4.7

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Lirene Nature Matte 7h Fluid matujący




Opinie o Lirene Nature Matte 7h Fluid matujący

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Paula(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 22.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- równomiernie się rozprowadza
- ładnie kryje (a mam plamki-bielactwo)
- buzia jest jednolita, wypoczęta
- jest delikatny, dość lekki
- cena

Wady produktu:
- mam cerę mieszaną i po nałożeniu muszę przypudrować twarz ale to nie komplikująca wada :)
- gdyby pudełeczko było bardziej sliskie w środku to nie trzeaby było go rozcinać żeby zużyć do końca

Opinia o produkcie:
Używałam go kilka lat, w zależności od pory roku róznych odcieni i jestem jak najbardziej za! :) potem zachciało mi się eksperymentów i kupowałam inne loreal, astor, manhattan, i drugim który mogłabym polecić również jest true math loreal. Podłakdy lirene uważam ze są porównawczo bardzo dobrej jakości. Z sorayą miałam 2 razy do czynienia (sceniczny matujacy i inny w złoto błękitnej tubce) i nikomu nie polecam :( mam cerę mieszaną, mam duzą wprawę w malowaniu a mino to rozprowadzały się fatalnie, w smugi, pod makijaż uzywam lekkiej emulsji a to juz było dla nich za duzo bo w połączeniu z delikatnym kremem (mam nivea visage matujący i zawsze odczekam aż się wchłonie) robiła się papka i BIAŁY nalot nie wiem skąd. A wracając do lirene, są bardzo dobre:)


Przydatność opinii 60% (
15/25
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: KRYSTIS!(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 09.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- swietnie kryje nawet cienie pod oczami,nie uczula,ma delikatny zapach,rewelacyjną konsystencję przez co jest wydajny,niedrogi a jednoczesnie jak dla mnie najlepszy ,który uzywam juz od kilku lat!

Wady produktu:
- nie zauwazyłam!

Opinia o produkcie:
Witam!
Chcę powiedziec,ze ten fluid uzywam od co najmniej 5-ciu lat nie wiem dokładnie.Nie wiem tez ile opakowan juz zuzyłam przez tyle lat.Wiem tylko,ze będę kupowała ten fluid dopóki ,będzie taka mozliwosc.Powiem krótko,ze to najlepszy fluid ze wszystkich,które juz kupiłam.Bo odpowiada mi pod kazdym względem począwszy od niskiej ceny, a skonczywszy na efektach ,jakie widac na mojej twarzy,gdyz go uzywam juz od ponad 5 -ciu lat .Jestem bardzo zadowolona z fluidu ,gdyz idealnie kryje moje cienie pod oczami,ze korektora uzywac nie muszę i jednoczesnie nie podraznia okolic oczu.Poza tym ,ma gęstą, ala nie za gęstą konsystencję, przez co jest bardzo wydajny.Do tego nawet nie musiałabym stosowac kremu na twarz, bo po jego nałozeniu moja twarz wygląda tak jak bym zastosowała krem,ma tez bardzo delikatny zapach co mi alergiczce odpowiada.Poprostu dla mnie to jest rewelacyjny fluid,nie znam lepszego i szukac nie będę chyba,ze ten zginie ze sprzedazy,czego bym nie chciała.Najbardziej mnie cieszy ,ze mnie nie uczula i moja twarz obecnie 50-letniej kobiety wygląda rewelacyjnie ,co ułyszałam od wielu osób,którzy mi dają o 10 lat mniej,bo to równiez zasługa tego fluidu,który stosuję od lat i w mojej kosmetyczce mam z 6 sztuk ,przewaznie w 2 odcieniach,bo mi najbardziej odpowiadają.Muszę kiedys zakupic inne odcienie i zobaczyc efekty bo moze mi odcienie inne równiez będą pasowały do MOJEJ karnacji twarzy.To REWELACYJNY FLUID I NAJLEPSZY DLA MNIE,NIE ZNAM LEPSZEGO ,A I NIE SZUKAM BO JUZ GO ZNALAZŁAM KILKA LAT TEMU I ZOSTANĘ MU WIERNA.Pozdrawiam!


Przydatność opinii 66% (
19/29
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: patusia119(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 01.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- ładny zapach
- lekka konsystencja
- ładne kolory
- Fajnie matuje
- zakrywa niedoskonałości
- świetna cena
- REWELACJA!!!!

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Gorąco polecam!
wysoka jakość za mała cene


Przydatność opinii 59% (
16/27
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: veez(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 02.03.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- bardzo dobra cena.
- kryje niedoskonałości.
- kryje pryszcze i przebarwienia.
- dobra konsystencja.

Wady produktu:
- utrzymuje się do góra trzech godzin. Potem trzeba robić poprawki, ale ogólnie jest bardzo dobry i polecam ;).

Opinia o produkcie:
Mam go od 2 tygodni i jestem zadowolona. Moja siostra także go ma i jak najbardziej kupimy go ponownie ;). Polecam go.


Przydatność opinii 67% (
2/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Kasia(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 29.08.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Niedrogi , dobrze się rozprowasza .

Wady produktu:
- Po krótki czasie buzia się błyszczy .

Opinia o produkcie:
Kosmetyk oceniam w skali 4/5 ;))


Przydatność opinii 80% (
4/5
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Karmen(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 04.05.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Dla mnie bez zarzutów.Polecam ;)


Przydatność opinii 51% (
23/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Karo:)(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 31.03.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo dobrze się rozprowadza,idealnie dopasował się do mojej twarzy,nie zostawia smug,przyjemny zapach,lekki:)

Wady produktu:
- Nie dostrzegłam żadnych wad tego produktu.

Opinia o produkcie:
Jest naprawdę bardzo dobry.Wszystkim go polecam :)


Przydatność opinii 53% (
23/43
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: ONA(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 16.02.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
JA TEZ UŻYWAM TEGO PODKŁADU I TEZ JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONA ALE POD TEN PODKŁAD NAKŁAD JESZCZE INNY PODKŁAD ŻEBY BYŁ DOBRY EFEKT SAME NAŁOŻENIE TEGO LIRENA NIE KRYJE TAK DOBRZE ALE JEST OK;)


Przydatność opinii 50% (
15/30
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: marzenn(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 12.02.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Dobrze się rozprowadza,
- nie zostawia smug,
- lekki, przyjemny zapach,
- dobrze matuje,
- kryje,
- lekko dopasowuje się do naturalnego odcienia cery.

Wady produktu:
- Konsystencja mogłaby być bardziej rzadka.

Opinia o produkcie:
Pierwszy raz nałożyłam go dzisiaj i jestem jak najbardziej zachwycona. Z początku przestraszyłam się zbyt ciemnego koloru. Miał być naturalny, a okazał się dosyć ciemny. Potem jednak rozprowadziłam go dokładnie na twarzy i bardzo ładnie dostosował się do mojego bladego koloru. Możliwe, że nie trzyma się zbyt długo na twarzy - do 7h., ale o tym już poinformował nas producent.
Jak najbardziej polecam.


Przydatność opinii 44% (
16/36
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Kredka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.01.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- cena
- odpowiednia konsystencja
- dobrze matuje

Wady produktu:
- brak jaśniejszego koloru

Opinia o produkcie:
Mam bardzo tłustą cerę i ten fluid odpowiada mi najbardziej. Szkoda tylko, że nie ma jaśniejszego koloru. Zwykle używam capucino lub naturalny, ale zimą gdy skóra nie jest opalona, kolory te są dla mnie za ciemne, czego bardzo żałuję, ponieważ nie mogę go używać w tym czasie i ciężko mi dopasować jakiś inny do mojej tłustej cery.


Przydatność opinii 67% (
2/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Lirene Nature Matte 7h Fluid matujący


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.