Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Bielmar Margaryna Roślinna


Ocena ogólna:
3.9
45
głosów
Polecany przez: 304/583 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
3.8

3.1

3.5

3.6

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Bielmar Margaryna Roślinna




Opinie o Bielmar Margaryna Roślinna

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: aaa(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 06.07.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Nie ma zalet.Wróćcie do starej receptury.

Wady produktu:
- Zrobiła się łojowata niesmaczna jak inne smarowidła.

Opinia o produkcie:
Od ok 1,5 miesiąca niesmaczna.Szkoda bo cała moja rodzina kupowała tylko tę margarynę.Jemy ją odkąd pamiętam.Kiedy byłam dzieckiem nie można jej było normalnie dostać w sklepie.


Przydatność opinii 100% (
7/7
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Mirek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 05.06.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Brak

Wady produktu:
- 100 procent

Opinia o produkcie:
Od niedawna syf. Do niedawna najlepsza spośród margaryn. Pewnie chcąc obniżyć koszt produkcji zastosowali jakieś g...o, przez co produkt stał się nie do przyjęcia. Nie mogę zrozumieć jednego, czy nie lepiej jest trochę podnieść cenę tego produktu niż serwować taki łój tracąc na zawsze klientów? Sądzę, że jakiś kretyn nad tym musiał główkować.
I to nie tylko z tym tak jest ale z wieloma rzeczami na rynku. Na początku produkują coś bardzo dobrego, a kiedy opłacalność produkcji się pogarsza kładą produkt na łopatki tracąc rzesze konsumentów. Nigdy więcej tego nie kupię. Nikomu nie polecam tego świństwa. Pewnie za jakiś czas wypuszczą kolejną nowość na kilka lat... Analogia w nieskończoność.


Przydatność opinii 100% (
7/7
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: beata(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.05.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Była najlepsza. Niestety była.

Wady produktu:
- Popsuł się smak. Używałam jej kilkanaście lat. Jeśli nie wróci stara receptura przestanę. Teraz śmierdzi margaryną, jest taka twarda i biała

Opinia o produkcie:
Wszystko co powyżej


Przydatność opinii 71% (
5/7
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Genton(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 03.05.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Poprzednie produkty były super teraz jest mniej smaczna.Proszę nie zmieniajcie receptury!!!

Wady produktu:
- Nie jest już taka lekka i ma inny kolor./była żółta/

Opinia o produkcie:
Mergaryna roślinna dotychczas była najlepsza do smarowania.Używamy jej przez kilka a może kilkanaście lat.Obecnie coś się z tym produktem stało.Nr parti 160782040 i 160793040 jest inny i uważam że gorszy.Czy to jest na stałe ten gorszy smak???Proszę nie zmieniajcie receptury......


Przydatność opinii 100% (
6/6
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Anna(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 21.04.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Łatwość smarowania, konsystencja, smak, zapach,

Wady produktu:
- Cena

Opinia o produkcie:
Używałam tego produktu od lat, to był numer jeden w mojej kuchni dzisiaj zakupiłam kolejną i rozczarowanie...przykleja się do zębów, nie jest już taka aksamitna jak dotychczas, stała się zwykłą margaryną. Co się stało z moją margaryną?!!!


Przydatność opinii 60% (
3/5
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: JOLA(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 05.08.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- WYŚMIENITY SMAK I KONSYSTENCJA

Wady produktu:
- CENA

Opinia o produkcie:
BARDZO DOBRA


Przydatność opinii 0% (
0/5
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Janka(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 06.02.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- najsmaczniejsza,do smarowania pieczywa idealna

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
smaczna,idealny kolor,kupuje ja od lat,smakuje całej mojej rodzinie,choć może troszeczkę za droga,bo ma najwyzsza cenę z wszystkich margaryn do smarowania.


Przydatność opinii 50% (
2/4
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: kys(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 18.03.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- samo dobro!

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
najlepsza margaryna na świecie!


Przydatność opinii 50% (
11/22
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: ela(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.03.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- bez konserwantów i smaczna

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
w smaku bije inne na głowę


Przydatność opinii 50% (
18/36
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: matias(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 12.02.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- zawiera tłuszcze uwodornione

Opinia o produkcie:
Ta margaryna zawiera tłuszcz roślinny uwodorniony ,czyli najgorsze świństwo,o wiele gorsze od tłuszczów nasyconych zawartych w maśle czy smalcu i powodujące miażdżycę,cukrzycę i raka !


Przydatność opinii 46% (
17/37
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Bielmar Margaryna Roślinna


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.