Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Platinet Kamera internetowa Omega C91

Trudnosci dooprowadzenia jej do uzytku ,nie da rady jej poprawnie skonfigurowac ,probowal kolega z ZSZ Łaczności więcej »

 
 

Media-Tech ATHENA MT4000

Nie polecam ze wzgledu na brak aktualnych sterownikow. Nawet jesli dostana Panstwo plyte z aktualnymi sterownikami to przy zmianie systemu na lepszy... więcej »

 
 

Media-Tech ATHENA MT4000

lipa bo nigdzie nie ma aktualnych sterowników nawet na załączonej płytce w opakowaniu są problemy więcej »

 
 

Platinet Kamera internetowa Omega C91

kupilem ją wczoraj w kauflandzie za 60zl dobra cena wyglad i rejestracja dzwieku na najwyzszym poziomie więcej »

 
 

Creative Live! Cam Optia AF

na innych systemach operacyjnych potrzeba sterowników których niema, a tym samym nie nadaje się do użytku więcej »

 
 

Media-Tech WATCHER LT MT4023

Ocena ogólna:
3.3
19
głosów

Polecany przez: 81/165 osób (
49
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.0

4.0

4.0

Dodaj swoją opinię!

Dostępny od: 34,71 zł

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Pliki do pobrania:

 

Producent: Media-Tech
Kategoria: Kamery


Informacja dostępna w serwisie od: 26.03.2009 (5059 dni)
Produkt był oglądany: 24160 razy

Przeczytaj: 4 opinii o Media-Tech WATCHER LT MT4023
data najnowszej opinii: 05.11.2013 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 6 komentarzy dla Media-Tech WATCHER LT MT4023
data ostatniego komentarza: 2013-10-27 22:10:37

Opis produktu:

Nowoczesna i elegancka kamera internetowa współpracująca zarówno z notebookami, jak i komputerami PC z wbudowanym interfejsem USB.

• Kamera dla komputerów PC i notebooków do telekonferencji i prostych systemów podglądu
• Nie wymaga sterowników w systemach Windows XP-SP2 i VISTA
• Sensor CMOS VGA (300Kpix)
• Rozdzielczość optyczna: 640x480 ppi
• Szybkość obrazu: do 30fps (klatek/sekundę)
• Technologia powiększania (zoom) i śledzenia twarzy (face cracking)
• Rozdzielczość obrazu nieruchomego do 5 Mpix (interpolacja)
• Zakres ostrości: 50mm do nieskończoności
• Wbudowany mikrofon
• Mocowanie również na ekranie notebooka
• Interfejs USB
• Zgodność z Windows 2000/XP/VISTA

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Media-Tech WATCHER LT MT4023


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: mc=gaywer(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 04.11.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- cena

Wady produktu:
- mała rozdzielczość
- brak oświetlenia
- uchwyt przeciętny

Opinia o produkcie:
Mam kamerkę od pół roku. Bardzo słaby obraz przy gorszym oświetleniu Mikrofon działa dobrze (windows7)


Przydatność opinii 75% (
12/16
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Ewa(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 03.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Nie działa mikrofon

Opinia o produkcie:
Totalna porażka mikrofon nie działa, nie polecam ogólnie kamerek tej firmy to już ich druga kamerka z którą mam problemy


Przydatność opinii 44% (
37/85
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: EURO ZABA(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 27.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- NOWOCZESNY WYGLĄD

Wady produktu:
- RAZ DZIALA RAZ NIE , NIE INSTALUJE DOŁĄCZONEJ PŁYTY BO DOPIERO SĄ JAJA ...POSIADAM KOMPUTER Z PROGRAMEM XP

Opinia o produkcie:
NIE MAM ZDEANIA


Przydatność opinii 48% (
73/151
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Media-Tech WATCHER LT MT4023 »


 

Dodaj opinię o produkcie Media-Tech WATCHER LT MT4023


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Media-Tech WATCHER LT MT4023 - komentarze, uwagi, pytania


24.02.2012

Krzycho(gość)/e-commerce.pl

Kurcze, ta kamerka to totalna porażka. Audio nie działa kompletnie, w Skypie pisze, że brak kamerki.

A na dodatek kupiłem ją w Carefur, a tam nie ma zwrotów. Ależ dureń ze mnie....


22.01.2010

aa(gość)/e-commerce.pl

znalazłem takie coś: "kamerka działa poprawnie ale pod warunkiem ze nie zainstaluje programu amCap dołączonego do niej."

16.01.2010

kapusta(gość)/e-commerce.pl

ja tez mam problem z nią mam win xpsp2 i tez niedziała

Zobacz wszystkie komentarze dotyczące Media-Tech WATCHER LT MT4023 »


 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


ModeCom MC-SE SMART EYE



Producent: ModeCom
Kategoria: Kamery

ModeCom MC-NE Net Eye



Producent: ModeCom
Kategoria: Kamery

Tracer Skylight Cam XLP-19S



Producent: Tracer
Kategoria: Kamery

Creative Live! Cam Optia AF



Producent: Creative
Kategoria: Kamery

A4Tech Kamera A4Tech PK-720MJ



Producent: A4Tech
Kategoria: Kamery

A4Tech Kamera A4Tech PK-750MJ



Producent: A4Tech
Kategoria: Kamery

Najnowsze produkty Media-Tech:


Media-Tech PIXER LED MT4017


Media-Tech AUTOPIX MT4018


Media-Tech AUTOPIX PRO MT4019


Media-Tech WATCHER Q MT4021


Media-Tech LOOK MT4022


Media-Tech ATHENA MT4000


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.