Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Acer Aspire 9920


Ocena ogólna:
4.6
18
głosów
Polecany przez: 1477/2938 osób (
50
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.5

4.1

4.8

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Acer Aspire 9920




Opinie o Acer Aspire 9920

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Harrysly(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 05.06.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Wielki monitor
- Po za kartą graficzną brak awarii na podzespołach.

Wady produktu:
- Karta graficzna ale można prze lutować chip i gitarra.
- Po ostatniej naprawie karty działa już ponad 2 lata.

Opinia o produkcie:
Ponawiam opinię.
Mam już 8 lat i nadal dzięki drobnym zabiegom działa.!!!
Wymiana jednego podzespołu w karcie graficznej rozwiązało problem wadliwości.
Jest moc ,jest zabawa...he he


Przydatność opinii 53% (
10/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Harrysly(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 21.07.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Wielki monitor.
- Bezawaryjny(po wylutowaniu chipa)
- Mocny,odporny na kurz,wstrząsy.
- Pomocny w pokazach multimedialnych.
- Muzyka w jakości 5/1...super basy
- Można nim uderzyć i ogłuszyć do nieprzytomności(prawie zabić)bez uszczerbku na sprzęcie.
- Ogólne zadowolenie...10/10 pkt

Wady produktu:
- Wbudowany chip regulujący żywotnością...po odlutowaniu 100% zadowolenia

Opinia o produkcie:
Jestem w posiadaniu Acer-a Aspire 9920 już od 2008 roku.Działa do dziś...2013-07-21.
Stacjonarny komputer w ciele LAPTOPA.
Technologia oparta jeszcze na starszej(bez komercji) technologii ale z wbudowanym chipem (postarzania produktu)i określonym czasem działania.Po wylutowaniu chipa sterującego żywotnością działa bezawaryjnie i z wielką mocą do dziś.
Jak w przypadku każdego komputera potrzeba odrobinę pielęgnacji w niezaśmieceniu go w zbędne dane.
IBM wysiada....lub jest na równi z firmą Acer.
Jeśli 9920 przejdzie na emeryturę to wybiorę tę markę znowu z rozsądnymi parametrami.
Dziękując i wyrazami szacunku dla Acer-team...Harrysly


Przydatność opinii 55% (
30/55
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: sungorus(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 21.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- posiada wszystko, nawet to, co nie jest potrzebne
- duży ekran dobry do filmów, gier etc.

Wady produktu:
- awaryjna karta grafiki
- słaba bateria
- ciężki
- ekran cięższy od klawiatury z całą resztą

Opinia o produkcie:
Posiadam go już 4 lata, i tyleż razy był serwisowany. ze względu na gruby ekran, część spodnia jest elastyczna i trzeba na nią uważać. Beznadziejna karta grafiki, ma gwarancję na 2 miesiące, a i tylu nie potrafi dotrzymać. Bateria szybko się zużywa.
Dobry jako komputer stacjonarny i odtwarzacz filmów/muzyki.


Przydatność opinii 52% (
113/217
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: eliot21(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 01.02.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobra grafika
- bateria beznadziejna

Wady produktu:
- awaryjna karta graficzna
- ciezki
- beznadziejny serwis-tylko Czechy

Opinia o produkcie:
mam go juz 4 rok...i praktycznie codziennie uzywany przz 5-6 godzin...Poszla mi raz kata grafiki...i po wymianie dalej cos mi (od czasu do czssu)Grafa strajkuje...poza tym fajny duzy laptop do filmow i gier...bateria beznadziejna


Przydatność opinii 53% (
141/267
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: harrysly(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 03.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Ponownie oceniam Acera 9920 na Rewelacyjny. Jestem zmuszony "ciągać" go po budowach, nawet tam nieraz nocuje po kilka dni w kurzu.... i działa. Czasem trzeba przedmuchać od spodu głośnik Subwoofera.
Bateria trzyma ok 3 godz ale to pryszcz w porównaniu z gabarytami lapa. Coś za coś.
Na jakikolwiek pokaz multimedialny prądu w baterii wystarcza ... i jaki bajer(opinie klientow) "Ale wielki laptop", ... "hmmm To laptop?, takiego nie widziałem(am)". "o kur... ale laptop."


Przydatność opinii 51% (
126/248
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: defei(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 30.01.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobry monitor
- dobra konfiguracja
- ładny wygląd cieszy oczy

Wady produktu:
- krótki czas pracy akumulatora 45do60 minut
- ciężki

Opinia o produkcie:
mam go dwa lata kosztował 1300 euro do 2009.11.10 bez awaryjny padła karta grafiki jeszcze na gwarancji pierwsze objawy przyciemnianie się monitora potem ciemność . podejrzewam moja to wina praktycznie pracował non stop do tej daty oszczędzany nie był traktowany jak normalny komputer stacjonarny . Jestem zadowolony z tego towaru można go porównać do komputera stacjonarnego ale z łatwością mona o przeniesć


Przydatność opinii 51% (
86/169
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: harrysly(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 02.08.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- szybki
- bezawaryjny
- dobry do pokazow np.fotek

Wady produktu:
- takowych raczej nie posiada

Opinia o produkcie:
bdb


Przydatność opinii 53% (
91/172
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: LYZI(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 22.07.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- GF8600 GT przy wsparciu DX10 (Vista ONLY)
- rozdzielczość matrycy 1680x1050
- INTEL CORE 2 DUO :)))

Wady produktu:
- 45 min na pracy bateryjnej (przy nowej baterii)
- Bateria nie wytrzymała u mnie roku (trzyma 3 min)
- Ciężar = 8,5 kg
- NIEPORĘCZNY

Opinia o produkcie:
MOC I BEZ AWARYJNA PRACA
PRACUJE W NADZWYCZAJNYCH WARUNKACH

URUCHAMIANY BYŁ przy -15 stopniowym mrozie na wolnym powietrzu. BEZ AWARYJNIE
REWELACJA wydajności

nawet w deszczu transpotrowany bez jakiegokolwiek zabezpieczeina - bez komplikacji

cichy, szybki, wydajny


Przydatność opinii 55% (
92/168
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: wiesiek(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 19.03.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
jest dobry pod kazdym wzgledem nie wiem ile kosztuje w polsce ja zaplacilem za niego w belgii 1600euro rok temu















Przydatność opinii 54% (
85/156
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie Acer Aspire 9920


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.