Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

SM Lazur Ser pleśniowy Lazur Perłowy

Polecam. Raczej na wagę. Małe opakowanie podraża produkt więcej »

 
 

SM Lazur Ser pleśniowy Lazur Błękitny

Polecam więcej »

 
 

Turek Camembert Naturalny

Może stanowić ciepłą przekąskę. Przekrojony w poprzek na pół, obtoczony w jajku i bułce tartej, a następnie usmażony na silnie rozgrzanym... więcej »

 
 

Turek Camembert Figura

Podobnie jak pełnotłuszczowy camembest Turek moze być wykorzystany na kanpki lub ciepłe, smażone danie. więcej »

 
 

Turek Miniaturki Camembert naturalny

Do wykorzystania jak Turek naturalny, ale w mniejszych porcjach. więcej »

 
 

OSM Sierpc Ser królewski plastry

Ocena ogólna:
4.5
26
głosów

Polecany przez: 99/171 osób (
58
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
5.0

4.8

5.0

4.8

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Rodzaj produktu: ser twardy
Wielkość opakowania: 150g
Zawartość tłuszczu %: 45%

Informacja dostępna w serwisie od: 24.07.2008 (4013 dni)
Produkt był oglądany: 11397 razy

Przeczytaj: 4 opinii o OSM Sierpc Ser królewski plastry
data najnowszej opinii: 28.01.2018 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 3 komentarzy dla OSM Sierpc Ser królewski plastry
data ostatniego komentarza: 2017-11-19 19:22:07

Opis produktu:

Ser Królewski jest to ser typu szwajcarsko-holenderskiego. Charakterystyczne „dziury w serze”, miękka konsystencja oraz niepowtarzalny, delikatny smak, zapewniają mu iście królewską pozycję wśród serów szlachetnych.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o OSM Sierpc Ser królewski plastry


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Avogadra(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 27.11.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobry i wyrazisty smak
- jakość
- skład

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Jest to mój ulubiony ser. Używam go już od ponad roku i jestem naprawdę z niego bardzo zadowolona. Myślę że jest to jeden z nielicznych dobrych żółtych serów, dostępnych na polskim rynku.


Przydatność opinii 71% (
17/24
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Tomasz(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.09.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- prawdziwy zolty ser jak za starych czasow, kiedy byly to wyroby tradycyjne, a nie jedna wielka sciema jak dzisiaj wszedzie na polkach

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Ostatni prawdziwy ser dostepny w Polsce, reszta to koszmarny smietnik, nie majacy nic wspolnego z serem poza nazwa. Dlugo szukalem i w koncu trafilem, jednak polecam ten pakowany w przezroczystych kawalkach folii, swiezo ciety, nie ten z kolorowym nadrukiem, w sztywnych opakowaniach, ktory nie smakuje juz tak jak ten w/w. Porownywalem z wieloma serami do 60 pln/kg, ktore nie maja podejscia do tego. Szacunek dla firmy i oby nie zaciac ciecia kosztow i upadku jakosci jak wiekszosc smieciowych form na rynku, ktore chca tylko grabic oferujac zwykly syf dla konsumenta, bo to Was pogrzebie.


Przydatność opinii 55% (
18/33
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: xOla19911x/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 22.08.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Nigdy nie przepadałam za żółtymi serami. Jednak po spróbowaniu tego po prostu nie mogę się z nim rozstać, stanowi śniadanie, przekąski i kolacje. Jest niesamowicie pyszny. Polecam!


Przydatność opinii 60% (
28/47
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o OSM Sierpc Ser królewski plastry »


 

Dodaj opinię o produkcie OSM Sierpc Ser królewski plastry


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





OSM Sierpc Ser królewski plastry - komentarze, uwagi, pytania


17.03.2016

mc(gość)/senior.pl

Dziwię się tym ludziom co tak chwalą ten ser a mówię tu o SER KRÓLEWSKI w plastrach, ładnie zapakowany i cena adekwatna, myślałem, że to tak będzie. Po pierwsze nie moązna odkleić jednego plastra od drugiego a co do smaku to już nie wspomnę. Jeszcze w życiu takiego syfu nie próbowałem, piszę tak bo wcale nie dał się zjeść. Rzuciłem psu to powąchał i poszedł dalej. Krótko mówią "G...o w dobrym i kuszącym opakowaniu" Jedynie mogę tu pogratulować projektantowi tego opakowania, że ludzie dają się na to skusić. Moi znajomi na pewno już go nie kupią. Pozdrawiam i Życzę opracowania lepszej receptury.

23.02.2015

Bea(gość)/senior.pl

To niesamowite, ten ser smakuje jak ser, a nie nie wiadomo co.
Bułeczka, masełko, serek i kakałko - śniadanko jak za dawnych czasów. Już myślałam, ze prawdziwych serów już nie ma, dobrze, że na niego trafiłam. Dzięki, Sierpc!

06.11.2011

nick(gość)/senior.pl

Ser smaczny delikatny w smaku polecam

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


OSM Sierpc Ser królewski



Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

OSM Sierpc Ser królewski kostka



Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

OSM Sierpc Ser królewski wędzony



Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

OSM Sierpc Ser królewski salami



Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

OSM Sierpc Ser Markiz L.Casei



Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

OSM Sierpc Ser Markiz L.Casei Plastry



Producent: OSM Sierpc
Kategoria: Sery twarde i pleśniowe

Najnowsze produkty OSM Sierpc:


OSM Sierpc Ser Markiz L.Casei Plastry


OSM Sierpc Ser Śmietankowy


OSM Sierpc Ser Smakosz Łagodny


OSM Sierpc Ser Edamski


OSM Sierpc Ser Gouda


OSM Sierpc Ser Magnat


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.