Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Spomlek Mleko na 5

Długi okres przydatności do spożycia świadczy o wysokim stopniu przetworzenia produktu i obniżeniu jego walorów smakowych więcej »

 
 

Spomlek Śmietana 24%

Kupuję tylko śmietany firmy Piątnica. Wybrane po przetestowaniu. więcej »

 
 

ROLMLECZ Mleko Wiejskie 2,0% PKL

Mleko dla osób unikających produktów wysokokalorycznych . więcej »

 
 

ROLMLECZ Mleko Spożywcze 1,5 %

Do wykorzystania, gdy zależy na niskiej zawartości tłuszczu. więcej »

 
 

Danone Śmietana Szefa Kuchni 18%

Po śmietanach z Piątnicy, najlepsza śmietana na naszym rynku. Zależnie od potrzeb można zakupić ją w różnych wersjach. więcej »

 
 

SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4%

Ocena ogólna:
2.5
28
głosów

Polecany przez: 105/193 osób (
54
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
4.3

3.4

4.3

4.2

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: SM Gostyń
Kategoria: Mleko i śmietana

Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Rodzaj produktu: mleko skondensowane
Wielkość opakowania: 500g
Zawartość tłuszczu %: 4

Informacja dostępna w serwisie od: 20.01.2010 (3503 dni)
Produkt był oglądany: 7120 razy

Przeczytaj: 6 opinii o SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4%
data najnowszej opinii: 14.11.2010 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4%
data ostatniego komentarza: 2010-11-11 09:39:19

Opis produktu:

Mleko zagęszczone niesłodzone light z dodatkiem magnezu ( zawartość tłuszczu - 4%). Kartonik 500g typu prisma z nakrętką, umożliwia dozowanie ilości wylewanego mleka, a następnie daje możliwość powtórnego zamknięcia.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4%


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: beata(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 14.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- super zabiela

Wady produktu:
- szybko ubywa

Opinia o produkcie:
jest bardzo dobra


Przydatność opinii 50% (
33/66
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Krzysiu(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 04.05.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:
- drogie

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 48% (
31/64
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: tak(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 24.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Kupiłem przedwczoraj i gdy odkręciłem nakrętkę to okazało się że ta reszta czyli to na co się zakręca nakrętkę jest urwane. Wziąłem i wylałem. Bo nie wiedziałem czy urwalo się gdy odkręcałem czy może już było naderwane. Tak że to jest duża wada wynikająca prawodpodobnie ze złej jakości tej tektury z której zrobione jest opakowanie. Przynajmniej góra gdzie jest nakrętka powinna być porządniej wzmocniona. Jakby ktoś myślał że to ja to urwałem to nie bo trzymałem samą nakrętkę i tylko ją odkręcałem.

Opinia o produkcie:
A sama śmietanka? Nie mam porównania z innymi.


Przydatność opinii 48% (
33/69
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4% »


 

Dodaj opinię o produkcie SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4%


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone z magnezem 4% - komentarze, uwagi, pytania


10.03.2010

Krzyś(gość)/e-commerce.pl

W końcu pojawiło się w Intermasche Wieluń, jest super w smaku.

08.03.2010

Krzyś(gość)/e-commerce.pl

Nadal w żadnym markecie nie można go kupić byłem już w Auchan, Carrefour, Tesco, Intermarsche, Biedronka i nic.
Czy ktoś wie gdzie faktycznie można je kupić?

Pozdrawiam
Krzyś

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone premium 10%



Producent: SM Gostyń
Kategoria: Mleko i śmietana

SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone 7,5% kartonik



Producent: SM Gostyń
Kategoria: Mleko i śmietana

SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone 4% light



Producent: SM Gostyń
Kategoria: Mleko i śmietana

SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone puszka



Producent: SM Gostyń
Kategoria: Mleko i śmietana

Mokate 3in1 z magnezem



Producent: Mokate
Kategoria: Napoje kawowe

Mlekpol Mleko ZAGĘSZCZONE NIESŁODZONE 7,5% 0,2 litra



Producent: Mlekpol
Kategoria: Mleko i śmietana

Najnowsze produkty SM Gostyń:


SM Gostyń Supermleko z witaminami 1,5%


SM Gostyń Supermleko z witaminami 3,2%


SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone puszka


SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone 4% light


SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone 7,5% kartonik


SM Gostyń Mleko zagęszczone niesłodzone premium 10%


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.