Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Fito Pharm Reduxil


Ocena ogólna:
3.2
26
głosów
Polecany przez: 163/309 osób (
53
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.1

3.4

3.5

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Fito Pharm Reduxil




Opinie o Fito Pharm Reduxil

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Kasia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 26.03.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- NIE DZIAŁA, POWODUJE MDLOŚCI !!!!!!!!!!!!!

Opinia o produkcie:
STOSOWAŁAM PRZEZ 6 MIESIĘCY I NIC !!!!!!!
NIE KUPUJCIE TEGO BADZIEWIA BO SZKODA KASY


Przydatność opinii 48% (
32/67
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: agnesb1975(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 15.01.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- SKUTECZNE TYLKO 2 TABLETKI DZIENNIE ŁATWE DO POŁKNIĘCIA

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
REDUXIL STOSOWAŁAM TRZY MIESIĄCE ZGUBIŁAM 30KG TYLKO DO REDUXILU PIŁAM KAWĘ SLIM COFFE POLECAM TEN ZESTAW NAJTANIEJ NA ALLEGRO.POZDRAWIAM


Przydatność opinii 52% (
46/88
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: jk(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 18.10.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- nie działa

Opinia o produkcie:
nie działa, wywołuje ból brzucha


Przydatność opinii 49% (
49/101
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: monika(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 20.11.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- duzy koszt
- jak ktos chce utrzymac wage to mu tylko zaszkodzi ja wazyłam 49kg a po zastosowaniu reduxilu ze wzgledu na wzrost apetyty rozbudowaly mi sie miesnie nog i wygladam straszne

Opinia o produkcie:
duzy koszt
jak ktos chce utrzymac wage to mu tylko zaszkodzi ja wazyłam 49kg a po zastosowaniu reduxilu ze wzgledu na wzrost apetyty rozbudowaly mi sie miesnie nog i wygladam straszne


Przydatność opinii 46% (
29/63
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Gosia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 09.11.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- BRAK ZALET !!!!!!!!!!!

Wady produktu:
- MA JEDNĄ ZASADNICZĄ WADĘ NA MNIE I NA MOJE KOLEŻANKI NIE DZIAŁA. SZKODA PIENIĘDZY

Opinia o produkcie:
JA I MOJE KOLEŻANKI ZAKUPILYŚMY REDUXIL I CO ? I NIESTETY NIC, NAWET PRZY JEDNOCZESNEJ DIECIE NIE POMOGŁO, NAPRAWDĘ SZKODA PIENIĘDZY !!!!!!


Przydatność opinii 51% (
23/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Beata(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 03.09.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
ja chce je dopiero wypróbowac. zobaczymy czy za dziala


Przydatność opinii 48% (
29/60
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Alexiss(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 05.07.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Przyśpiesza metabolizm,
- poprawia wydajność organizmu,
- hamuje głód.

Wady produktu:
- Bardzo wysoka cena

Opinia o produkcie:
Drogie Panie i Panowie.
Każdy specyfik w połączeniu z regularnymi ćwiczeniami pomoże. siedzenie na tyłku i łykanie tabletek tego typu nie zdziała cudów. Żeby osiągnąć widoczne zmiany trzeba też coś od siebie dodać postarać się. U mnie 4 kg mniej w ciągu miesiąca. Polecam


Przydatność opinii 53% (
25/47
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: mazurek74(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 29.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Ja uważam że czasami warto spróbować czegoś nowego, już wiele środków odchudzających stosowałam i bez skutku, nawet po leku Zelixa 10mg w ciągu miesiąca schudłam 8 kg ale jak skończyłam kuracje to przytyłam 11 kg.


Przydatność opinii 52% (
23/44
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: jolka90(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 04.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Można go brać tylko dwa razy dziennie a nie jak inne preparaty odchudzające po 5 6 razy dziennie ;|

Wady produktu:
- Nie działa :(

Opinia o produkcie:
Na mnie poprostu nie działa. Trzmałam diete , ćwiczyłam i po miesiącu waga stoi . Nic. Nie polecam


Przydatność opinii 51% (
22/43
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gość(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 14.05.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Witam, ja brałam przez 2 miesiące i schudłam ok 5 kg, uważam że super, sama nie wierzyłam żę to się uda. Jeżeli chodzi o skutki uboczne (opinia 1), to nie chce mi się wierzyć że są jakiekolwiek, ponieważ w składzie są same naturalne składniki, które nie powodują zaburzeń. Preparat można stosować jak długo się chce. Polecam !!!!!!!!!!


Przydatność opinii 53% (
23/43
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Fito Pharm Reduxil


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.