Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Nokia 5200

Duży wyświetlacz, robi świetne zdjęcia - jak na telefon. Bardzo długo trzyma bateria. Polecam:) więcej »

 
 

Sagem Sagem my220X

Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. Jest to telefon a nie obładowany bajerami aparat z funkcją telefonu :) Długo trzyma i ma miły dla ... więcej »

 
 

Sony Ericsson P990i

Świetny organizer i telefon w jednym. Nie bardzo wielki. Czytelny. Łatwo przełącza się między językami, a bez przełączania zna wszystkie... więcej »

 
 

Sony Ericsson K550i

mam , używam, jestem zadowolona, ale za te pieniadze to w aparacie mógłby być zoom choćby cyfrowy więcej »

 
 

Sony Ericsson K550i

chyba kupię, jak sprawdziłam ceny w porownywarce, to sony ericsson k550i kosztuje już od 450zł. więcej »

 
 

Samsung Avila S5230

Ocena ogólna:
4.6
1770
głosów

Polecany przez: 3373/4764 osób (
71
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość obsługi:
4.4

4.3

4.7

4.5

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »




kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Obudowa: Klasyczna (monoblock)
System: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz
Wyposażenie: Aparat fotograficzny, Radio, MP3, Ekran dotykowy

Informacja dostępna w serwisie od: 30.04.2009 (3092 dni)
Produkt był oglądany: 318285 razy

Przeczytaj: 208 opinii o Samsung Avila S5230
data najnowszej opinii: 23.03.2015 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 62 komentarzy dla Samsung Avila S5230
data ostatniego komentarza: 2015-03-18 13:15:31

Opis produktu:

Zgrabny i wygodnie leżący w dłoni telefon, wyposażony w intuicyjny interfejs i całą gamę widgetów a także 3,2-megapikselowy aparat fotograficzny z funkcją wykrywania uśmiechu.Posiada trzy pulpity, do których przechodzimy za jednym przesunięciem palca – na każdym można umieścić osobne widgety, dzięki temu każdy z nich będzie wyglądał inaczej i ciekawiej. Pojemna pamięć (100MB), która można rozszerzyć za pomocą karty microSD zapewnia dużo miejsca na przechowywanie danych.

- TouchWiz v1.0 zapewnia bardziej wszechstronną, intuicyjną i łatwą nawigację;
- Duży wyświetlacz (3,0”) WQVGA o 262 tys. kolorów podkreśla styl i optymalizuje widok;
- Wyświetlacz LCD 16:9 obsługuje klawiaturę QWERTY, co ułatwia wprowadzanie tekstu;
- Automatyczne obracanie obrazu poprawia widoczność dużych ilości informacji lub obrazów.

- Mobilne widgety – spersonalizowane i przydatne (zegar, terminarz i wiele innych);
- Widgety online – źródło...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Samsung Avila S5230


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: kroppers ;3(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 17.11.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- jest dotykowy, nic poza tym :-)

Wady produktu:
- niema wifi
- nie dzialaja gry
- sluchawki sie szybko rozwalily
- nie dziala usb
- aparat do d*py :)
- szybko sie rysuje
- po prostu zal

Opinia o produkcie:
ŻAŁOSNY PO PROSTU, MAM NIECAŁY ROK A JUZ SIE POPSUŁ,
NADAJE SIE TYLKO DO DZWONIENIA< Z CZEGO JA PRAWIE WCAE NIE DZWONIE :) JAK CHCESZ ZMIENIĆ Z JAKIEJŚ NOKI STAREJ NA TO TO ZMIEN, ALE JAK CHCESZ FAJNY TEL TO NIE POLECAM. POZDRO #SWAG #YOLO


Przydatność opinii 57% (
137/241
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: Łukasz(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 08.09.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Hm... dzwoni.

Wady produktu:
- zacina i zacina.

Opinia o produkcie:
Mam 3 lata. Czasami mam ochotę rozbić ją o ścianę.


Przydatność opinii 50% (
121/242
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: Niekryty Krytyk(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 18.06.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- To taki szajs ma zalety?

Wady produktu:
- WSZYSTKO

Opinia o produkcie:
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!


Przydatność opinii 49% (
138/283
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Samsung Avila S5230 »


 

Dodaj opinię o produkcie Samsung Avila S5230


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość obsługi:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Samsung Avila S5230 - komentarze, uwagi, pytania


10.03.2012

puch(gość)/eGospodarka.pl

Ja mam ten telefon już prawie 3 lata. Jak do tej pory to tylko blutooh się zepsuło ;/
Po za tym wszystko jest w porządku, polecam ;)

13.01.2012

stek(gość)/senior.pl

nie wiem czy go kupić


28.11.2011

PROboszcz(gość)/senior.pl

Witam mam zamiar kupić Aville mam 200zł do wydania i powiedzcie mi czy mogę jakąś dobrą kupić za taką kwotę?

Zobacz wszystkie komentarze dotyczące Samsung Avila S5230 »


 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Samsung Avila GPS S5230G



Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Samsung S3370



Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

LG KC910 Renoir



Producent: LG
Kategoria: Telefony komórkowe

LG KP500 Cookie



Producent: LG
Kategoria: Telefony komórkowe

LG KM900 Arena



Producent: LG
Kategoria: Telefony komórkowe

Samsung F500 Ultra Video



Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Najnowsze produkty Samsung:


Samsung Galaxy S4 mini


Samsung Galaxy S4 Active


Samsung Galaxy S4


Samsung Wave II GT-S8530


Samsung Wave 533 GT-S5330


Samsung Wave GT-S8500


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.