Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Wydawnictwo Muza SA Doskonałe sałatki

Świetna książka, bogato ilustrowana. Znalazłam w niej kilka fantastycznych przepisów na sałatki i sosy do nich. Polecam, bo warto ją kupić. więcej »

 
 

Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier

super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ... więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Zalet brak, gdyż wiele z prezentowanych przepisów można znaleść w internecie. więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

podobne przepisy mozna znalezc w internecie więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Cieszę się, że wyszła książka z przepisami z mojego ukochanego bloga kulinarnego. Ja od jakiegoś czasu wiedziałam, że tam będą właśnie... więcej »

 
 

Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie

Ocena ogólna:
5.0
1
głosów

Polecany przez: 90/173 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Staranność wydania:
Treść:
brak

brak

brak

brak

brak

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat,
Liczba stron: 408
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 07.09.2009 (5338 dni)
Produkt był oglądany: 4108 razy

Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie nie posiada jeszcze żadnej opinii.
Dodaj swoją opinię


Przeczytaj: 1 komentarzy dla Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
data ostatniego komentarza: 2016-09-14 12:59:03

Opis produktu:

Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.

Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

Zimna kuchnia prezentuje:
- obszerne informacje o produktach takich jak: mięsa, drób, dziczyzna, ryby, owoce morza, a także warzywa, owoce, zioła i przyprawy korzenne, oraz wiele innych;
- tradycyjne i współczesne sposoby przygotowania potraw;
- narzędzia i nowoczesne sprzęty używane w zimnej kuchni;
- liczne receptury i przepisy na proste, klasyczne i nowe, awangardowe i wyszukane dania takie jak: amuse-geules, chłodniki, sałatki i sosy, meze...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Dodaj opinię o produkcie Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Staranność wydania:

Treść:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie - komentarze, uwagi, pytania


14.09.2016

Zainteresowany(gość)/senior.pl

Kiedy książka będzie dostępna na polskim rynku?

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Wydawnictwo Dolnośląskie Gotuj ze mną



Producent: Wydawnictwo Dolnośląskie
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Świat Książki Kocham gotować. Przepis na życie



Producent: Wydawnictwo Świat Książki
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Bellona JAJKA. 130 PROSTYCH PRZEPISÓW



Producent: Wydawnictwo Bellona
Kategoria: Kulinaria

Dom Wydawniczy REBIS GILLIAN MCKEITH, Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska



Producent: Dom Wydawniczy REBIS
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, CK Kuchnia



Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Muza SA Ilustrowana kuchnia polska



Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria

Najnowsze produkty Wydawnictwo Rea:


Wydawnictwo Rea Koktajle – znane i mniej znane


Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy


Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Pomysł na drób i dzikie ptactwo


Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Sałatki na każdą okazję


Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it!


Wydawnictwo Rea Zuzanna Wiciejowska, Szybkie dania na lunch, obiad i kolację


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.