Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

drNatura Oczyszczacz Jelit Colonix


Ocena ogólna:
3.3
54
głosów
Polecany przez: 345/706 osób (
49
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Skuteczność:
3.6

2.6

3.7

3.5

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację drNatura Oczyszczacz Jelit Colonix




Opinie o drNatura Oczyszczacz Jelit Colonix

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: kasandra511(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 22.01.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Nie dziala w ogole !

Opinia o produkcie:
Kupilam colonix 11 dni temu bo chcialam oczyscic organizm ,nie schudnac. Ale przytyc tez. Zawsze zalatwialam sie dwa razy dziennie , teraz raz. Wynik na wadze po 11 dniach 3 kg wiecej :/. Strata kasy !! Odpuscie bo to jedna wielka chala !!!


Przydatność opinii 42% (
11/26
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: anerlam(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 25.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Super, super, super. Próbowałam różnych ten jest najlepszy i bardzo skuteczny. Polecam, polecam, polecam.


Przydatność opinii 50% (
18/36
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: insense(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 08.06.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- cena
- brak skuteczności

Opinia o produkcie:
COLONIX - pic na wodę, zupełna strata pieniędzy!


Przydatność opinii 48% (
44/91
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: YOLEX(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.12.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- SKUTECZNY, PRZYNAJMNIEJ W MOIM PRZYPADKU

Wady produktu:
- NIKT, NIGDZIE I NIGDY NIE PODAŁ W PUBLIKACJACH O JAKICHKOLWIEK SKUTKACH UBOCZNYCH COLONIXU,CZY ISTNIEJĄ? CZY NP.WYKONANO JAKIEŚ BADANIA NA GRUPIE KONTROLNEJ PACJENTÓW? CZY SĄ JAKIEŚ DANE NA TEN TEMAT? CZY SĄ TO ŚRODKI W STU PROCENTACH ZDROWE I BEZPIECZNE, BEZ SKUTKÓW UBOCZNYCH? NP. PARANIL,KTO MOŻE JE STOSOWAĆ? NP. OSOBY Z CHOROBĄ WIEŃCOWĄ? Z CHOROBAMI NEREK CZY WĄTOBY? CZY SĄ W OGÓLE JAKIEŚ PRZECIWSKAZANIA? BRAK INFORMACJI; WYSOKA CENA.

Opinia o produkcie:
SKUTECZNY, ŁATWY W STOSOWANIU - OPRÓCZ KAPSUŁEK, KTÓRE SĄ OGROMNE I ZE WZGLĘDU NA ŻELATYNOWĄ (PRAWDOPODOBNIE, MAM NADZIEJĘ) OTOCZKĘ PO ZWILŻENIU W USTACH, POTRAFIĄ SIĘ PRZYKLEIĆ W PRZEŁYKU - DUŻY DYSKOMFORT - JAK DLA MNIE.


Przydatność opinii 52% (
135/260
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: PAMPI/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 24.06.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Jest naprawdę skuteczny, poprawi samopoczucie i przemianę materii.

Wady produktu:
- Brak.

Opinia o produkcie:
Colonix jest najskuteczniejszym preparatem jaki dotychczas stosowałam, może trochę drogi, ale napewno warty tych pieniędzy. Stosuję go już przez dłuższy czas i zmiany, które nastąpiły w moim organizmie są pozytywnie zaskakujące, oczywiście nie nastąpiło to od razu, lecz stopniowo z biegiem czasu. Myślę, że warto spróbować. Naprawdę polecam go wszystkim.


Przydatność opinii 53% (
135/254
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: naturalny(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 15.02.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- zgubisz kilogramy!
- poczujesz się wypoczęty!
- oczyścisz się z toksyn!

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Witam wszystkich,
2 miesiąc oczyszczania i proszę coś tam zaczyna się pokazywać jak opisują niektórzy klienci, tasiemca jeszcze nie widziałem i mam nadzieję, że nie zobaczę, ale coś a'la jakja się pokazało. Grrr, nieciekawe. Zastanawiam się i chyba wyślę kilka fotek do firmy (można otrzymać darmowy zestaw). Ale za to jaka reakcja! Czuję się lżejszy i samopoczucie jak najbardziej się poprawiło. Gorąco polecam. Mają też coś dla dzieciaków (Paranil Jr.), właśnie podajemy synowi. N areakcję trzeba będzie poczekać, ale warto zainwestować. Firma sprawdzona! Polecamy


Przydatność opinii 56% (
94/167
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: naturalny(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 15.02.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- działa tak jak opisane

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Jest to najlepszy błonnik dostępny na rynku polskim w chwili obecnej.
Po prostu warto spróbować. Gorąco polecam. Cena? Może troche wysoka, ale za jakość produktu trzeba zapłacić. Jak się dowiedziałem produkt jest na rynku od 10 lat, pierwsze pojawił sie w USA, teraz dotarł już do Polski i całe szczęście. Nie ma sobie równych w działaniu. Dlaczego? Oczywiście to maja prywatna opinia, siedzę w temacie oczyszczania organizmu już kilka dobry lat i znam produkty dostępne w kilkunastu różnych krajach, jest też dużo naciągaczy i produktów tanich, które tak naprawdę nic dobrego nie robią. Ale każdy ma inny punkt widzenia. Pozdrawiam wszystkich czytających. Arek.


Przydatność opinii 50% (
37/74
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: Uśka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 01.10.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Same zalety, skuteczny!!!!!

Wady produktu:
- Drogi

Opinia o produkcie:
Polecam wszystkim którzy chcą skutecznie oczyścić organizm z kamieni kałowych i pasożytów.


Przydatność opinii 59% (
33/56
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: chela0234(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 18.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- skuteczny

Wady produktu:
- dużo kosztuje

Opinia o produkcie:
uzywam od miesiaca widzialam rozne pasozyty


Przydatność opinii 68% (
27/40
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Skuteczność:

Autor: daromaro(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 02.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- warzywa

Wady produktu:
- plagiat z warzyw

Opinia o produkcie:
lepiej kupić włoszczyznę i zjadać regularnie na parze .efekt 100 % na korzyść włoszczyzny.I taniej 1000%.


Przydatność opinii 52% (
32/62
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie drNatura Oczyszczacz Jelit Colonix


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Skuteczność:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.