|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To... więcej »
|
Autor: Carsten Bothe
Liczba stron: 120
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 280/571 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 328
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 103/210 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Propozycja nie do odrzucenia dla miłośników dobrej, włoskiej kuchni Zobacz, co jedzą członkowie mafii i zrób to sam. „Mafijna książka kucharska” z wdziękiem łączy proste, tradycyjne... więcej »
|
Autor: Joe Cipolla
Liczba stron: 64
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
2 głosów
Polecany przez: 198/400 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak przyprawiać potrawy ziołami:
duży wybór przypisów na znakomite
przystawki, zupy i sałatki,
dania główne z mięsem i bezmięsne,
sosy, oliwy, octy i masła ziołowe.
Czy znasz... więcej »
|
Autor: Renate i Fridhelm Volk
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 42/81 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Czy kapusta kiszona to tylko surówka, kapuśniak lub bigos? Nie! Poznaj nieodkryte smaki niezwykle zdrowej kapusty kiszonej. Kapusta kiszona jest bardzo tania, ale może być też wykwintnym daniem, ... więcej »
|
Autor: Susanne Martin
Liczba stron: 96 stron
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 47/96 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Dlaczego nie zacząc piec chleba w domu? Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także... więcej »
|
Autor: Wolfgang Vogel
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 95/186 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak uwarzyć smakowite piwo? Czy można samemu uwarzyć dobre piwo w domu? Warto spróbować! To naprawdę nic trudnego. W dawnych czasach piwo warzono w wielu gospodarstwach. Dzisiaj również nie... więcej »
|
Autor: Wolfgang Vogel
Liczba stron: 112
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.0
1 głosów
Polecany przez: 101/198 osób ( 51 %) brak poleceń
|