Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Pentagram Router Cerberus P 6331-42


Ocena ogólna:
3.4
28
głosów
Polecany przez: 174/331 osób (
53
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
2.9

3.5

3.8

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Pentagram Router Cerberus P 6331-42




Opinie o Pentagram Router Cerberus P 6331-42

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: dan(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 09.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- bezawaryjne działanie

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
obsługuje u mnie 3 komputery - bez zarzutu!


Przydatność opinii 51% (
99/196
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: domin(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 05.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- czasami jednak dziala

Wady produktu:
- niestabilny
- brak QoS

Opinia o produkcie:
Kupiony przez pomyłkę zamiast P 6331-62. Pod router podłączone po kablu komputer stacjonarny i dysk sieciowy AirLive WMU-6500FS. W sytuacji gdy komputer i dysk sieciowy próbują jednocześnie połączyć się z netem prawie natychmiastowa utrata synchronizacji linii ADSL i długie ponowne synchronizowanie linii. Gdy działa tylko jedno z podłączonych urządzeń wszystko jest ok. Tylko po co wtedy router ? Jednym słowem wyrzucone pieniądze. Stanowczo odradzam zakup.


Przydatność opinii 52% (
105/203
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gw82(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 12.12.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- łatwy do skonfigurowania
- mnóstwo opcji (firewall, NAT, filtrowanie stron)
- świetnie zabezpieczenia
- zdalny dostęp przez www

Wady produktu:
- zbyt krótki kabel ethernet w zestawie

Opinia o produkcie:
Kupiłem pół roku temu, skonfigurowałem i praktycznie nie dotykałem go - działa do dziś.
Największą zaletą routera jest to, że nawet nie pamiętam o jego istnieniu :)


Przydatność opinii 49% (
103/211
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Jasiek(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 10.08.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- prosty w konfiguracji, ma własnego kreatora konfiguracji
- zabezpieczenia wifi wep, wpa, wpa2
- domyślnie włączone dhcp
- opcja filtrowania stron
- firewall

Wady produktu:
- ogólnych brak
- niektóre funkcje w instrukcji zbyt słabo opisane

Opinia o produkcie:
Idealny do małych sieci domowych, prosty w konfiguracji, dużo opcji jak na taką klasę routerów i to cenę.
POLECAM.


Przydatność opinii 56% (
18/32
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Al(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 04.07.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Tani,
- skuteczny
- idealny do domowego użytku

Wady produktu:
- Brak info o nowych firmwarach
- Nieintuicyjne menu

Opinia o produkcie:
Sprzęt dobry, poprzednio miałem LinkSys-a i o dziwo był gorszy. Może to firmware oficjalny z LinSysa albo modem sobie nie radził z QoS. Obecnie mam wyłączone QoS a router chodzi z pełna szybkością transmisji. Dodatkowo w P6331-42 jest coś czego albo nie ma (na 99%) albo nie umiałem tego ustawić - automatycznie logowanie się neostrady. w P6331-42 działa to znakomicie. Fakt pracuję z max 2-3 urządzeniami na LAN-ie, ale u mnie póki co bez zarzutu.


Przydatność opinii 64% (
21/33
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: szymak111(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 24.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- caly czas sie cos dzieje

Opinia o produkcie:
szkoda zdrowia


Przydatność opinii 36% (
12/33
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Skiepa(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 10.06.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- wymagana aktualizacja firmware minimum raz na miesiąc
- brak firmware na stronie producenta (pasuje oprogramowanie od billiona)
- brak zabezpieczeń Wi-Fi

Opinia o produkcie:
Nikomu nie polecam kupować tego złomu. Firmware jest nie dostępne, a z infolinii odsyłają do dostawcy internetowego (w moim przypadku TP), natomiast dostawca internetowy odsyła do działu technicznego pentagrama. Jedyne co możecie zrobić jak przestanie działać to spróbować zwrócić go do sklepu lub jak to we wcześniejszej opinii napisano nasmarować kiełbasą i psy za nim fajnie biegają.


Przydatność opinii 38% (
11/29
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: user(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 03.05.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak (no moze cena)

Wady produktu:
- w domowej sieci 3 kompuerowej(2xWLAN+LAN) przy przegladaniu www oraz ggadania rozłącza sie średnio raz na 20 minut. czasami przy 3xWLAN któryś z komuterów zostaje rozłączony od tak sobie. nie polecam

Opinia o produkcie:
nie polecam tego padła nikomu kto chce podłączyć więcej niz jeden komputer do sieci. miała być wygoda a jest udręka. transfer między kompami po sieci wlan to nawet nie 16Mbps(zza jednej ściany) ogólnie przydatny jesli buja ci sie szafa albo biurko, bo mozna nim łatwo podeprzećm a jak sie wysmaruje kielbasą to fajnie psy za nim latają. 150zł w błoto bo wszędzie wszyscy mówią że działa i że tak ma być że nie działa.


Przydatność opinii 47% (
21/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie Pentagram Router Cerberus P 6331-42


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.