Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Reebok EasyTone Go Outside


Ocena ogólna:
4.2
78
głosów
Polecany przez: 230/424 osób (
54
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
3.3

2.6

3.9

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Reebok EasyTone Go Outside




Opinie o Reebok EasyTone Go Outside

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: BW(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 12.06.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Bardzo wygodne,ale wynika z tego ze tylko na wystawę..nie do chodzenia!wtedy zapewne nic się z nimi nie będzie działo!

Wady produktu:
- po 5 razach założenia butów na nogi,przetarte zapiętki!!

Opinia o produkcie:
Buty kupione 26lutego2012r,nie używane do maja,założone 5 razy,i jest efekt przetartych zapiętków w obu butach.Reklamacja złożona 04/06/2012r w sklepie REEBOK w SSC Katowice i oczywiście odrzucona,personel sklepu niemiły,z satysfakcją oddaje uszkodzone buty!!więc nasuwa się pytanie czy buty Reebok są jednorazówkami za takie pieniądze? nie ubliżając butom z targowisk chyba dłużej można w nich pochodzić!a jak się rozlecą to nie szkoda wyrzucić!i kupić kolejną parę.Przestrzegam WSZYSTKICH którym chodzą po głowie buty Firmy Reebok!!to jest moja druga para która się rozpadła w tak krótkim czasie!!a sklep Reeboka w katowickiej Galerii SSC omijajcie z daleka! zero szacunku dla klientów!!Jak się towar u nich kupuje,to Personel lata koło czlowieka do obrzydzenia!!nie mozna spokojnie nawet się zastanowic!Natomiast jeśli towar sprzedany okazuje się bublem! i chce sie im to udowodnic to juz jest duży problem!Tak więc po miesiącu użytkowania butów Reebook został mi tylko niesmak...


Przydatność opinii 56% (
92/165
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gra1gra(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 23.02.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Dosyć ładne.

Wady produktu:
- Bardzo słaba podeszwa. Zbyt wysoka cena w stosunku do jakości produktu.

Opinia o produkcie:
Buty przeznaczone do chodzenia z 3-letnią gwarancją nie posiadają zalet opisanych w informacji o wyrobie. Aby działały trzeba w nich chodzić. W moich podeszwa starła się po 1 roku, a nie chodziłam w nich często, bo zimą i latem nie da się w nich chodzić, do pracy noszę buty eleganckie i dużo jeżdżę samochodem. Podeszwa przetarta, reklamacje oczywiście odrzucane.Głupot uzasadniających odrzucenie reklamacji nie zacytuję. Dodam jeszcze, że w Stanach Zjednoczonych firma Reebok została ukarana wysoką karą pieniężną, bo nie potrafiła udowodnić, że omawiane buty rzeczywiście modelują sylwetkę. Pieniądze były przeznaczone na odszkodowania dla klientów.


Przydatność opinii 58% (
125/214
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: e m(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 14.12.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- wygodne

Wady produktu:
- rozlatują się, dziury na zapiętkach, dziury w podeszwach

Opinia o produkcie:
po 4 miesiącach buth wyglądają jakby miały ok 6 lat, starte zapiętki które obcierają pięty, dziury w obudwóch podeszwach, chodziłam tylko na spacery z psem, niepolecam!!!


Przydatność opinii 53% (
111/211
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Marta(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 26.10.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Faktycznie działają na mięśnie ( tak z miesiąc przy intensywnym chodzeniu

Wady produktu:
- Bardzo szybko niszcząca się "niezniczszczalna" poduszka powietrzna.
- Wysokoa cena nieadekwatna do jakości

Opinia o produkcie:
Jedna wielka kpina z ludzi. Moje buty po pół roku realnego użytkowania nadawały się do śmieci. Pęknięta poduszka w lewym bucie, uszkodzony w środku zapiętek ( prawa strona tyłu) i jeszcze kilka mniej istotnych wad. Nie dałam się i odzyskałam pieniądze. I więcej już ich nie kupie. Siostra też sobie kupiła i u niej po dwóch miesiącach "padły" poduszki.


Przydatność opinii 56% (
73/130
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: grazka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 23.09.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- wygoda

Wady produktu:
- scieranie materialu z przodu,dziury w podeszwach

Opinia o produkcie:
po roku uzytkowanie nadaja sie do kosza,wygladaja jak by mialy niewiem ile lat,podeszwa cala w dziurach,chodzilam tylko na spacery z psem.pierwsze buty ktore tak sie zniszczyly a szkoda bo wygodne.reklamacji nie uwzgledniaja.szkoda pieniedzy.


Przydatność opinii 54% (
41/76
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gość(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 03.08.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- bardzo szybko ścierają się podeszwy, których nie można reklamować
- cena

Opinia o produkcie:
po pół roku chodzenia (tylko spacery, żadne bieganie itp) starła się podeszwa, ale reklamację odrzucono... szkoda kasy na buty, w których po 6 miesiącach nie można chodzić, choć fajnie działały na nogi i pupę... gdyby nie to pewnie następne też bym takie kupiła, byłam wierną fanką firmy, ale bardzo się zawiodłam


Przydatność opinii 56% (
49/87
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Lidia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 18.06.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Po 2 miesiącach chodzenia podeszwy się spłaszczyły i powstały dziury.Reklamacja została odrzucona z zupełnie niezrozumiałych dla mnie przyczyn.Stwierdzono,ze gdyby to były wady fabryczne to powstałyby w pierwszych dniach chodzenia a nie po dwóch miesiącach.

Opinia o produkcie:
Buty drogie i nienadające sie do chodzenia.Nie kupujcie Reeboków


Przydatność opinii 52% (
56/108
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Wix.(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 01.05.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygoda, jakość.

Wady produktu:
- cena

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 49% (
31/63
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Basia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 27.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo wygodne
- Czuć, że działają

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Mam te buty od pewnego czasu i jak na razie jestem z nich zadowolona. Po ponad godzinnym szybkim marszu, myślałam, że nogi mi odpadną ;) Ogólnie chodzi się w nich niezwykle lekko. Jedyna rzecz: należy się im dobrze przyjrzeć w sklepie, bo o mało co nie kupiłabym (w firmowym sklepie!) drugiego gatunku w cenie pierwszego. Ale poza tym, bardzo polecam!


Przydatność opinii 56% (
35/63
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: agaguss/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 21.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- niska jakosc

Opinia o produkcie:
Nie polecam tych butow! Po tygodniu chodzenia podeszwa zaczela sie odklejac. Przez 2 tygodnie czekalam na rozpatrzenie reklamacji. Po tym czasie poinformowano mnie, ze moga buty naprawic. I kolejne 2 tygodnie jestem bez butow! WIETNAMSKA TANDETA!


Przydatność opinii 54% (
36/67
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2 . 3

Dodaj opinię o produkcie Reebok EasyTone Go Outside


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.