Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Wydawnictwo Muza SA Doskonałe sałatki

Świetna książka, bogato ilustrowana. Znalazłam w niej kilka fantastycznych przepisów na sałatki i sosy do nich. Polecam, bo warto ją kupić. więcej »

 
 

Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier

super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ... więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Zalet brak, gdyż wiele z prezentowanych przepisów można znaleść w internecie. więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

podobne przepisy mozna znalezc w internecie więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Cieszę się, że wyszła książka z przepisami z mojego ukochanego bloga kulinarnego. Ja od jakiegoś czasu wiedziałam, że tam będą właśnie... więcej »

 
 

Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it!

Ocena ogólna:
brak

Polecany przez: 89/174 osób (
51
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Staranność wydania:
Treść:
brak

brak

brak

brak

brak

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Autor: Otto Arera
Liczba stron: 418
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 07.09.2009 (5315 dni)
Produkt był oglądany: 3238 razy

Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it! nie posiada jeszcze żadnej opinii.
Dodaj swoją opinię


Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it! nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz

Opis produktu:

SZKOŁA BARMANÓW. SHAKE IT! jest czymś więcej niż zwykłą książką o barach. Jest to podręcznik wprowadzający do zawodu barmana i przybliżający czytelnikowi krok po kroku zasady pracy za barem oraz sposoby przygotowywania napojów.


Pierwsze trzy rozdziały tej książki poświęcono organizacji pracy za barem. Zawarto w nich m.in. opis najważniejszych sprzętów potrzebnych barmanowi oraz objaśnienia niektórych fachowych terminów. Tekst został uzupełniony licznymi ilustracjami, niezwykle pomocnymi w przyswojeniu podanych informacji.

Wskazówki praktyczne zawarto w formie:
• szczegółowych opisów wszelkich prac wykonywanych za barem,
• dokładnych instrukcji przyrządzania różnego typu napojów alkoholowych i bezalkoholowych,
• przepisów na wszelkiego rodzaju napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

W kolejnych rozdziałach przedstawiono ciekawostki związane z pracą barmana, które mogą zainteresować każdego – zarówno fachowców, jak i...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Dodaj opinię o produkcie Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it!


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Staranność wydania:

Treść:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Wydawnictwo G+J RBA David Giggs, Koktaile świata



Producent: Wydawnictwo G+J RBA
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Muza SA Martin Kintrup, Sosy i dipy



Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Przysmaki kuchni jarskiej



Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Rea Zuzanna Wiciejowska, Szybkie dania na lunch, obiad i kolację



Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Firma Księgarska Jacek Olesiejuk Dr. Oetker. Kuchnia włoska



Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria

Rolnik Czereśnie koktajlowe czerwone Premium



Producent: Rolnik
Kategoria: Przetwory owocowe

Najnowsze produkty Wydawnictwo Rea:


Wydawnictwo Rea Koktajle – znane i mniej znane


Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy


Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Pomysł na drób i dzikie ptactwo


Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Sałatki na każdą okazję


Wydawnictwo Rea Zuzanna Wiciejowska, Szybkie dania na lunch, obiad i kolację


Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.