Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Suzuki Hayabusa 1300

Trzeba go mieć i latać tym Sokołem i wtedy możemy dyskutować bo wrażenia są niesamowite i będziemy się rozumieć o co chodzi więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

Jestem z niego bardzo zadowolony. Nigdy mnie nie zawiódł. Szczerze polecam ten motor dla początkującego "ridera" . Jest dobrze wyważony i łatwy ... więcej »

 
 

Yamaha XV1900A Midnight Star - Dziki parowiec

polecam więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

Mam tego chopperka od 2 lat i nigdy mnie nie zawiódł a przejechałem nim wiele wiele tyś km.Chopperki kingway lepiej się sprawują ponieważ są... więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

ladny tani szybki więcej »

 
 

Kingway Chopper 50

Ocena ogólna:
4.5
400
głosów

Polecany przez: 1717/3043 osób (
56
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.0

4.1

4.7

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Kingway Motor Poland
Marka: Kingway
Kategoria: Motocykle


Informacja dostępna w serwisie od: 27.12.2007 (4069 dni)
Produkt był oglądany: 60690 razy

Przeczytaj: 68 opinii o Kingway Chopper 50
data najnowszej opinii: 24.01.2016 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 25 komentarzy dla Kingway Chopper 50
data ostatniego komentarza: 2016-01-05 16:33:38

Opis produktu:

Kategoria: 50cc - Minichoppery

* Długość: 2250 mm
* Szerokość: 755 mm
* Wysokość: 1080mm
* Rozstaw osi: 1410mmM
* Masa pojazdu: 95 kg
* Poj. silnika: 49 cmm
* Jeden cylinder
* Czterosuw chłodzony powietrzem
* Moc: 1.8/5500
* Moment obrotowy (Nm./r./min): 2.8/5500
* Rozruch: elektryczny i nożny
* Prędkość max.: 45 km/h
* Spalanie paliwa: 2.4 l/100 km
* Hamulce: przód tarczowy, tył bębnowy
* Opony, felgi: 110/90-12''

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Kingway Chopper 50


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Erykz2907 (gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 24.01.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Niskie spalanie, duża moc, wygląd, biegi, nie jest to skuter

Wady produktu:
- Przepalajace się żarówki

Opinia o produkcie:
Polecam zrobiłem 6 tys i z silnikiem nic tylko żarówki i gumki zebatki tylnej wymieniałem


Przydatność opinii 64% (
9/14
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Zapalony chooper(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 15.06.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Gdy szybko się jedzie cały się telepie

Opinia o produkcie:
Jest ładny mam swojego juz 1 rok i śmiga wymieniałem tylko linkę do sprzęgła a tak to nie dokladalem do niego nic jego dźwięk fajny wygląd tez czego chcieć fajny jest i tyle.


Przydatność opinii 50% (
10/20
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: miko(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 14.10.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- szybki jak na tą pojemnośc

Wady produktu:
- przy dużej prędkości mocno wibruje
- po 2000km duzo czesci do wymiany.
-

Opinia o produkcie:
mam go 2 mies jestem abrdzo zadowolony


Przydatność opinii 46% (
11/24
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Kingway Chopper 50 »


 

Dodaj opinię o produkcie Kingway Chopper 50


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Kingway Chopper 50 - komentarze, uwagi, pytania


06.01.2013

bejca(gość)/senior.pl

pod akumulatorem jest bezpiecznik zobacz czy jest spalony czy cały lub przerywacz pod siedzeniem kierowcy jest spalony :D

09.11.2012

The chopper(gość)/e-commerce.pl

Do ilu jest na dotarciu???

06.08.2012

Shoutgan(gość)/senior.pl

z modulu jeden kabelek odpinasz, lub kupujesz drugi modul. z tlumnika przegrody usuwasz, a z filtra take male zwezenie przelotu powietrza. powodzenia. ja mam 72ccm i mi 100km/h idzie

Zobacz wszystkie komentarze dotyczące Kingway Chopper 50 »


 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Kingway Voyager 250



Producent: Kingway Motor Poland
Kategoria: Motocykle

Honda GL1800A GOLDWING



Producent: Honda
Kategoria: Motocykle

Honda NT700V DEAUVILLE



Producent: Honda
Kategoria: Motocykle

Suzuki Intruder M1800R



Producent: Suzuki
Kategoria: Motocykle

Kawasaki VN 900 Classic



Producent: Kawasaki
Kategoria: Motocykle

BMW K 1200 LT



Producent: BMW
Kategoria: Motocykle

Najnowsze produkty Kingway:


Kingway JINLUN 150


Kingway Voyager 250


Kingway DOMINATOR EXTREME 700


Kingway DOMINATOR 500


Kingway SAMURAY LINHAI 550 4x4


Kingway LINHAI 300 4x4


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.