Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Kret Żel do udrażniania rur

Bardzo dobry preparat zarówno do zlewów jak i do wanny i umywalki w łazience. więcej »

 
 

Chemiczna Spółdzielnia Inwalidów ARA Płyn do powierzchni kuchennych "SIN-LUX"

Nic dodać nic ująć-po prostu super. Kupiłam go przez przypadek ze względu na cenę. Spisał się rewelacyjnie. Czyścił jak w reklamach TV... więcej »

 
 

Libella SAMLUX PANELE& PARKIET do mycia

Produkt fatalny.na pcv zostawił ohydne zacieki, plamy a tworzyl plamy podczas wysychania- czym to teraz "zdjąć"? więcej »

 
 

IZO Proszek czyszczący grapefruit

Niestety, mogę go stosować wyłącznie przy szeroko otwartych oknach - zapach mnie dobija i zupełnie nie pasuje do efektu czystości, jaki... więcej »

 
 

Zakłady Chemiczne Unia Pianka do usuwania przypaleń Tytan

Naprawdę dobry i sprawdzony wielokrotnie. Wprawdzie gorzej mu idzie z patelniami, ale do piekarników jest idealny !!! więcej »

 
 

Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów

Ocena ogólna:
3.9
84
głosów

Polecany przez: 314/586 osób (
54
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Wydajność:
Zapach:
3.4

3.9

3.6

3.4

3.2

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Lidl
Marka: W5
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Rodzaj i wielkość opakowania: 50 szt.

Informacja dostępna w serwisie od: 15.06.2010 (3386 dni)
Produkt był oglądany: 33370 razy

Przeczytaj: 18 opinii o Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów
data najnowszej opinii: 19.03.2019 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 3 komentarzy dla Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów
data ostatniego komentarza: 2019-01-07 09:42:33

Opis produktu:

Delikatnie usuwają zabrudzenia. Idealne w podróży oraz w pracy. Pojedynczo pakowane, posiadają uniwersalne zastosowanie.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Maciek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 25.01.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Niszczą powłoki antyrefleksyjne i oleofobowe.

Opinia o produkcie:
Chusteczki są szorstkie a ich składniki niszczą powłoki antyrefleksyjne i oleofobowe.


Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: robee(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 12.10.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- dobre do wycierania kurzu w piwnicy

Wady produktu:
- Same wady

Opinia o produkcie:
Zniszczyły mi szkła warte 600 zł. Czy ktoś wystąpił o odszkodowanie?


Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: PKKKK(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 22.11.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Zniszczyly szkla za 850 zl

Opinia o produkcie:
Nie polecam, poniewaz musialem wymienic szkla za 850 zl, szklo sie poprostu porysowalo i Pani optyk powiedziala ze to wina tych chusteczech,


Przydatność opinii 67% (
6/9
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów »


 

Dodaj opinię o produkcie Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Wydajność:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów - komentarze, uwagi, pytania


07.06.2016

jakubpaw13@interia.pl(gość)/senior.pl

Co się stanie gdy użyje się je do szkieł z u-v.

10.05.2015

Ewva(gość)/senior.pl

Czyszcze plastikowe szkla za 1400zl para od trzech lat chusteczkami z Lidla i nic sie nie dzieje.
Jedyniepodejrzewam,ze mogla sie zetrzec powlala antyrefleksyjna.Ale nie ma dowodow,ze to od chuteczek z Lidla.

19.10.2012

Sylwia(gość)/senior.pl

Czyszcze nimi rowniez monitor laptopa. Polecam

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Colgate-Palmolive Ajax do kuchni



Producent: Colgate-Palmolive
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Kret BIO Żel do zapobiegania powstawania zatorów



Producent: Global Pollena
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Kret BIO Proszek do zapobiegania powstawania zatorów



Producent: Global Pollena
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Javox Płyn uniwersalny Indyjska Lawenda



Producent: Global Pollena
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Javox Płyn uniwersalny Bałkańska Lilia



Producent: Global Pollena
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Javox Płyn uniwersalny Azjatycka Magnolia



Producent: Global Pollena
Kategoria: Pozostałe preparaty czyszczące

Najnowsze produkty Lidl:


Lidl W5 Spray do czyszczenia piekarnika


Lidl W5 Octowy płyn do czyszczenia


Lidl W5 Środek na pleśń


Lidl W5 Cream Cleaner


Lidl W5 Chlor-Hygiene-Spray


Lidl W5 Płyn do kabin prysznicowych


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.