Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów


Ocena ogólna:
3.9
84
głosów
Polecany przez: 314/586 osób (
54
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Wydajność:
Zapach:
3.4

3.9

3.6

3.4

3.2

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów




Opinie o Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Maciek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 25.01.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Niszczą powłoki antyrefleksyjne i oleofobowe.

Opinia o produkcie:
Chusteczki są szorstkie a ich składniki niszczą powłoki antyrefleksyjne i oleofobowe.


Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: robee(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 12.10.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- dobre do wycierania kurzu w piwnicy

Wady produktu:
- Same wady

Opinia o produkcie:
Zniszczyły mi szkła warte 600 zł. Czy ktoś wystąpił o odszkodowanie?


Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: PKKKK(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 22.11.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Zniszczyly szkla za 850 zl

Opinia o produkcie:
Nie polecam, poniewaz musialem wymienic szkla za 850 zl, szklo sie poprostu porysowalo i Pani optyk powiedziala ze to wina tych chusteczech,


Przydatność opinii 67% (
6/9
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Leniskoo(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 05.11.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Nie polecam ! Używałam ich do czyszczenia szkieł w okularach. Niestety, środek w nich zawarty, pozbawił ich antyrefleksu. Byłam u optyka, zapytać co się stało z moimi szkłami, pani zapytała czy czyściłam chusteczkami z Lidla W5? Potwierdziłam. Zastanawiam się czy nie wystąpić o odszkodowanie, bo szkła tanie nie były.


Przydatność opinii 63% (
5/8
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Piotr(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 25.07.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- pozostawiają ślady
- sztywne/szorstkie, nieprzyjemne w dotyku

Opinia o produkcie:
Kupiłem, to już używam. Ale to jedne z najgorszych jakie próbowałem.
Po tej chusteczce i tak poprawiam inną suchą ściereczką.
Tragedii nie ma, ale już więcej nie kupie, jak wielu innych produktów w Lidlu.


Przydatność opinii 67% (
2/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Romana(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 02.03.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- nie nadają sie ABSOLUTNIE do szkieł z tworzywa !!!!!!!

Opinia o produkcie:
Po uzyciu chusteczki pękło mi szkło w okularach w miejscu łączenia z mocowaniem srubką. Wysokiej klasy plastikowe szkla Esssilor . Optyk powiedzial ze dostaly się opary alhoholu z chusteczki i rozsadziło szko :( 1100zl za szklo do wymiany po roku uzytkowania. Zwykle szkło mozna przecierac tą chusteczka ale im wiekszej klasy szkło - absolutnie!!!!!


Przydatność opinii 38% (
12/32
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: nośla(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 24.02.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygodne, nie pozostawiają smug, pachną, świeżością

Wady produktu:

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 67% (
12/18
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: ana2113(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 11.04.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- łatwe w użytkowaniu,
- szybko schną,
- dobrze czyszczą,
- mało kosztują,
- są poręczne.

Wady produktu:

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 53% (
27/51
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: spyman(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 17.03.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Poręczny, mieści się w kieszeni, torebce czy portfelu, dzięki czemu można zawsze go mieć przy sobie.
- Czyści idealnie, nie zostawia smug na szkłach.

Wady produktu:
- Nieco niewygodne wyjmowanie chusteczki po rozerwaniu saszetki. Szkoda, że saszetka nie ma linii podziału, wg której następowałoby rozerwanie. Ułatwiłoby to wyjmowanie chusteczki.

Opinia o produkcie:
Wyrób na, który czekałem po doświadczeniach z papierowymi i mikrofazowymi chusteczkami i irchowymi szmatkami. Używam do czyszczenia soczewek plastikowych. Czyszczą perfekcyjnie.


Przydatność opinii 55% (
17/31
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: tylkodoczytania(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 26.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- szybko czyszczą, chwilkę schną, warto użyć mikrofibry jak pod ręką

Wady produktu:
- Zbyt szybko się brudza szkła po użyciu chusteczek

Opinia o produkcie:
średnia, dobbra cena, ale szybko wysychają, uważać na aparaty fotograficzne, nie używać do ekranó LCD i dotykowych chyba, że maja szkło (np samsung, ipad etc...)(


Przydatność opinii 47% (
15/32
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Lidl W5 Chusteczki do czyszczenia okularów


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Wydajność:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.