Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Nokia 5200

Duży wyświetlacz, robi świetne zdjęcia - jak na telefon. Bardzo długo trzyma bateria. Polecam:) więcej »

 
 

Sagem Sagem my220X

Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. Jest to telefon a nie obładowany bajerami aparat z funkcją telefonu :) Długo trzyma i ma miły dla ... więcej »

 
 

Sony Ericsson P990i

Świetny organizer i telefon w jednym. Nie bardzo wielki. Czytelny. Łatwo przełącza się między językami, a bez przełączania zna wszystkie... więcej »

 
 

Sony Ericsson K550i

mam , używam, jestem zadowolona, ale za te pieniadze to w aparacie mógłby być zoom choćby cyfrowy więcej »

 
 

Sony Ericsson K550i

chyba kupię, jak sprawdziłam ceny w porownywarce, to sony ericsson k550i kosztuje już od 450zł. więcej »

 
 

Samsung Diva S7070

Ocena ogólna:
4.6
38
głosów

Polecany przez: 143/254 osób (
56
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość obsługi:
5.0

4.0

5.0

4.9

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Obudowa: Klasyczna (monoblock)
System: 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz
Wyposażenie: Aparat fotograficzny, Radio, MP3, Ekran dotykowy

Informacja dostępna w serwisie od: 06.02.2010 (4488 dni)
Produkt był oglądany: 10178 razy

Przeczytaj: 8 opinii o Samsung Diva S7070
data najnowszej opinii: 14.11.2010 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla Samsung Diva S7070
data ostatniego komentarza: 2010-11-11 09:39:19

Opis produktu:

Telefon kryje w sobie szereg funkcji, skrojonych specjalnie na potrzeby kobiet. Wszystkimi możliwościami S7070 można z łatwością zarządzać za pośrednictwem dużego dotykowego wyświetlacza 2.8”.

Specyfikacja produktu
Sieć EDGE/GPRS 900/1800/1900

Wyświetlacz 2.8" 16M TFT LCD (240x320)

Aparat fotograficzny 3.2 Mpix z funkcją nagrywania wideo MPEG4 / H.263
Detekcja uśmiechu

Muzyka Odtwarzacz muzyczny, Radio FM z RDS
MP3/ AAC / AAC+ / eAAC+ / WMA / MIDI

Messaging SMS/EMS/MMS
Uniwersalny komunikator

Funkcje dodatkowe Lista życzeń / Sfałszowane połączenie / Mobile Tracker / Wiadomość alarmowa / Wbudowany głośnik

Łączność Bluetooth v2.1 / USB 2.0 High Speed / WAP 2.0 / Java MIDP 2.1

Pamięć telefonu Pamięć 80MB + pamięć zewnętrzna (microSD) do 8GB

Wymiary 101 x 54.8 x 13.4 mm / 94g
Bateria 960mAh
Czas rozmowy: do 10 godzin
Czas pracy: do 800 godzin


Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Opinie o Samsung Diva S7070


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: justaa(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 11.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wszystko ;)

Wady produktu:
- brak wgranych fajnych gier

Opinia o produkcie:
zdecydowanie polecam dla osób które kochają styl i klasę . Mam 13 lat, mam ten telefon juz od 2 tygodni i jestem zadowolona . Telefonik dziala bez zastzerzen bardzo wygodny i prosty w obsludze, a do tego bardzo ładny i orginalny dzieki pikowanemu blyszczacemu tyle i diamentowi z przodu . Moja kolezanka ma aville i moim zdaniem wcale nie jest lepsza od divy tyle tylko ze jest przereklamowana. Ludzie nie sluchajcie sie innych mowiacych ze ten telefon jest do d. widocznie sie nie znaja i tyle .Ja osobiscie w kazdym razie goraco polecam ;)


Przydatność opinii 57% (
12/21
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: Ewcizka(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 11.08.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo dużo :)

Wady produktu:
- brak-

Opinia o produkcie:
A co tu jeszcze pisać :!


Przydatność opinii 57% (
13/23
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: pipi88(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 19.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Świetne funkcje
- Świetny wygląd
- Rewelacyjny

Wady produktu:
- Ekskluzywny
- Kobiecy
- Sexy
- Śliczny

Opinia o produkcie:
TELEFON JEST POPRPOSTU ŚLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Przydatność opinii 48% (
11/23
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Samsung Diva S7070 »


 

Dodaj opinię o produkcie Samsung Diva S7070


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość obsługi:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Samsung Diva S7070 - komentarze, uwagi, pytania


02.07.2010

Ola 3201(gość)/eGospodarka.pl

Tak , owszem można .
Wystarczy tylko przenieść na " pulpit " .

18.05.2010

beata(gość)/eGospodarka.pl

mam pytanie - czy w tym telefonie można utoworzyć jakieś skróty (np. z sms-ami, alarmem), żeby za każdym razem nie wchodzić do menu??????? może można to dodać jakoś do widgetów???

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Samsung Avila S5230



Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Samsung Avila GPS S5230G



Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Samsung S3370



Producent: Samsung
Kategoria: Telefony komórkowe

Panasonic SA6



Producent: Panasonic
Kategoria: Telefony komórkowe

Sony Ericsson P990i



Producent: Sony Ericsson
Kategoria: Telefony komórkowe

Nokia 3110 classic



Producent: Nokia
Kategoria: Telefony komórkowe

Najnowsze produkty Samsung:


Samsung Galaxy S4 mini


Samsung Galaxy S4 Active


Samsung Galaxy S4


Samsung Wave II GT-S8530


Samsung Wave 533 GT-S5330


Samsung Wave GT-S8500


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.